4
Evrokup

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ NASMEJAO GRKE DO SUZA: Od svih navijačkih pesama, razumeo sam samo onaj deo o Olimpijakosu (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.17 u 16:12

Trener Partizana poznat je kao surovo iskren čovek ali i kao pravi šoumen, pa su njegove konferencije za medije uvek vrlo zanimljive. Priliku da ga vide na delu imale su i grčke kolege, koje je strateg crno-belih u nekoliko navrata dobro zasmejao.

Nakon što je izneo svoje impresije posle utakmice, usledio je deo u kome su novinari dobili priliku da postavljaju pitanja Aleksandru Džikiću, koji je bio veoma raspoložen posle važne pobede njegovog tima.

U trenutku dok je jedan grčki novinar postavljao pitanje, Džikić ga je posmatrao i klimao glavom kao da razume o čemu ovaj priča. U jednom trenutku je i sam novinar pomislio da ga gostujući trener razume a onda je popularni Džile odlučio da se malo našali.

-Da, imam problem da nađem odgovarajući broj odeće, ako je to bilo pitanje.- odvratio je on i zasmejao sve prisutne, dodavši da sigurno ne bi bio u ovakvom raspoloženju da su izgubili meč.

Budući da je šef stručnog štaba crno-belih, tokom svog izlaganja, naveo da je bio impresioniran atmosferom u areni, kao i da su mu mnogo melodije koje su navijači izvodili na grčkom jeziku bile poznate, jednog grčkog novinara zanimalo je koje je pesme prepoznao.

-Da li je ovo pitanje o hrani?- upitao je Džikić portparolku pre nego što je stigla da mu prevede pitanje. Kada je ona uz smeh odvratila da je pitanje o pesmama, on je nastavio u svom stilu.

– Ne, neću da vam pevam. Verujte mi bolje ne…- Na pitanje da li je nešto razumeo dodao je – Ne, apsolutno ništa nisam razumeo, ali su mi se svejedno dopale. Doduše razumeo sam samo onaj deo o Olimpijakosu- rekao je trener Partizana i izazvao opšti smeh u pres sali.

Izvor: Youtbe/Basketball Champions League

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter