0
Košarka

AKO JE I BILO DILEME: Jokić je superstar, intervju za ‘Najk’ je dokaz, a priložena fotografija će vas oduševiti (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.17 u 12:50

Priča o Nikoli Jokiću je jedna od najlepših sportskih priča u poslednje vreme u Srbiji. Momak koji je iz Mega Leksa otišao u NBA iz meča u meč raste, napreduje i izrasta u superstara, a poslednja u nizu potvrda ovog statusa jeste intervju koji je dao za „Najk“.

Čuveni proizvođač sportske opreme ima rubriku „Priče“ na svom zvaničnom sajtu, a jedna od njih je posvećena Jokiću.

– U mojoj porodici svi vole košarku. Gledao sam ih kao mali, sa cuclom u ustima, kako igraju, rekao je Jokić.

Kako je imao stariju braću koja su ga, prema njegovim rečima, „maltretirala“, izlaz je našao u – konjskim trkama:

– Voleo sam košarku, ali je bilo dobro imati nekakav „izlaz“ iz nje. Za mene su to bile konjske trke, i želeo sam da se bavim konjima, otkrio je ovaj Somborac, uz fantastičnu fotografiju iz svog detinjstva koja to potvrđuje:

Iako je bio nizak i bucmast, trener je prepoznao talenat i stavio ga na poziciju plejmejkera, gde je naučio da asistira. Usledio je poziv Mega Leksa, a pitanje je kako bi sve teklo da nije bilo braće:

– Rekli su mi da nemam šta da izgubim.

Celu Jokićevu priču možete pogledati na sajtu Najka, a mi mu želimo da mu se ostvari poslednji pasus i da nas još dugo tera da ostajemo budni prateći njegove mečeve.

(Youtube/Mr Lony)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter