14
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter

JAVILI SE BOGDAN, LEO I DALO: Ali je Anđušić najviše ‘bocnuo’ Delije (FOTO)

Objavljeno: 05.02.17 u 21:55

Posle velike pobede Partizana u večitom derbiju protiv Crvene zvezde javili su se nekada ljubimci Grobara i ljudi kojima je srce crno-belo.

Od završetka meča prošlo je dva sata, a društvene mreže gore. Dodatno su ih zapalili bivši košarkaši Partizana Bogdan Bogdanović, Leo Vesterman, Boris Dalo i Danilo Anđušić.

Prvi se javio bivši plej ‘parnog valjka’ i ‘bocnuo’ Delije. Naravno, nahvalio je velikog junaka i čoveka kog ‘jug’ obožava Aleksandra Džikića.

PONOVO PROBLEMI: Navijači Partizana izbačeni iz Pionira (VIDEO)

Tri minuta kasnije javio se i Bogdan Bogdanović. On je pokazao ko je najjači.

‘EKSPLOZIJA’: Erupcija oduševljenja u Pioniru, slavilo se kao da je Partizan osvojio ABA ligu (VIDEO)

Leo Vesterman je malo zakasnio, bio je kratak i jasan.

Boris Dalo je sve rekao na svoj način, onoliko koliko zna na srpksom…

FOTOGALERIJA: Slavlje Partizana i osmeh Dejana Radonjića sudiji koji sve govori (FOTO)

0
0

14 Komentara

  1. Za dve nedelje ce,nakon kupa, ponovo biti u svojim misjim rupama i nece se javljati do sledece sezone.Ovo im je bila zadnja pobeda protiv sampiona uve sezone.Doduse,moze se reci da su pobedili Zvezdu 3 puta ove sezone,prvi put,zadnji put i nikad vise.

    0
    0
    Odgovori
  2. NAS PRVI IZGUBLJENI OVOSEZONSKI TRENING MEC POSLE SVEGA 30-ak SATI OD OZBILJNE EUROLIGASKE UTAKMICE BICE UJEDNO PRVI, JEDINI I NAJVECI USPEH ZAGREBACKE HORDE U OVOJ GODINI.

    0
    0
    Odgovori
  3. „BOCNUO“..????!!!! OVDE SE RADI O RAZBIJANJU, A NE ‘BOCKANJU’ KK MUTANT PROJEKTA TRENUTNIH ORGANA SEGREGACIJE SRB. U KOJI JE ULOZENO PREKO 10 MILIONA E. NASEG NOVCA TJ. NOVCA POR. OBV. SRB. I OPET UZALUD, OTKINUO GA JE SLAVNI I ORIGINALNI CRNO-BELI KK, KOJI IMA BUDZET OD 600-650 HILJADA EVRA !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Pre svega,prvo cestitke na pobedi,a drugo,kako te nije sramota,da pises o 10mil € budzeta?malo se rasptitaj,pa onda daj konstataciju. Trece:vasih 600 hiljada? Aha,ali malo juce. Jok,Hecer,i ostali Ameri su dosli kod vas da igraju za grickalice.. Cetvrto,da sam na mestu administratora,izbacio bih te zbog pisanja velikim slovima. Peto:vidimo se u finalu. Ako prodjete. I,rodjace,poseti neku ustanovu,bice po tebe bolje

      0
      0
      Odgovori
      • Sta si bre ti neki expert, ajde pokrij se po glavi… Treba da te sramota… 5 puta veci budzet i opet ne znate ne umete… Idi bre u neku zdravstvenu stanovu

        0
        0
        Odgovori
        • Gde si procitao da imamo 5 puta veci budzet? Odakle ti ta informacija? Jel ti Dulo guru rekao pa si poverovao u te gluposti? Ne grbavi se tu mnogo, svaka cast na pobedi i kraj price, vidimo se na sledecem derbiju pa ako pobedi Zvezda da vidimo da li ce neko od vas miseva da cestita ko covek ili cete da kukate ko babe neke kao po obicaju!

          0
          0
    • Kako si jak na recima a pojma nemas citam tvoj komentar i ne verujem sta pises prvo mutant projekt ste vi dok su se pare gurale u vas klub onda je bilo dobro i dok su pojedinci uzimali procente od igraca drzava pokrivala minuse bilo super svima lepo sad kad je doslo vreme da se svode racuni drugi kriv Vucicu pederu,drugo ne znam o kakvom razbijanju pricas jednoj ekipi da se sudi 6 tehnickih jos nije zabelezeno sudije su vas celu utakmicu gurale al nema veze bili ste i ostacete DRUGI

      0
      0
      Odgovori
      • Pravili ste evropsku zvezdu 2006/207/2008/2009…, Pesic je imao duplo vecu platu od Duleta, dovodili ste amere, kupovali igrace a rezultat nula.
        Veceg lopova od vas SD zvezda nema, pokrali ste zemlju i jos uvek vam malo.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter