19
Košarka

FOTO: STARSPORT

GOTOVO JE: Dule Vujošević traži novi klub (FOTO)

Objavljeno: 01.02.17 u 00:20

Na kraju sezone će poznati trener napustiti Limož.
Duško Vujošević je najavio da će zbog sistema koji mu ne odgovara napustiti francusku ekipu.

U januaru 2016. godine je na velika vrata došao u ovaj klub, ali nisu ispunjena očekivanja zbog kojih je doveden, te će Vujošević sledeće sezone voditi neku drugu ekipu.

– Novac je veoma bitan, ali ako imate sistem baziran na nekoliko godina možete da uspete. Ovde u Francuskoj svi žele da kupe tim za jednu sezonu, nema kontinuiteta. Iskeno, moja specijalnost nije rad u takvim uslovima, ne znam tako. Mnogi koriste moju bolest, kažu da je mnogo ozbiljnija nego što jeste i da sam zbog toga manje kompetentan. Uprkos tome, želim da uspem sa Limožom, rekao je trener za ‘SFR Sport’.

Posle burnog odlaska iz Partizana Vujošević nije uspeo da se skrasi u Francuskoj, gde je trenutno 12. na tabeli sa sedam pobeda i 10 poraza.

– Nemam želju da ostanem ovde, ali ne treba da se dovodi u pitanje moja posvećenost do kraja sezone. Teško je predvideti šta donosi budućnost, planiram i transplataciju bubrega, ali volim košarku i tražim način da ostanem u njoj, kazao je Dule.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vujošević se tokom razgovora osvrnuo i na vreme kada je u Partizanu otrkio nekoliko francuskih košarkaša koji danas igraju na veoma visokom nivou:

– Nismo uspeli da dovedemo mlade igrače, probali smo. Nadao sam se da će moje iskustvo sa Leom Vestermanom i Žofrijem Lovernjom privući talentovane igrače ovde. Prošle sezone kada sam došao tim je napredovao, imali smo individualni kvalitet, ali igrači nisu bili spremni da rade timski. Kada nismo uspeli da uđemo u plej-of osetilo se da nešto nije u redu. Mislio sam da će budžet ostati isti, ali je ono malo magičnog odnosa što sam imao sa mladim igračima puklo, zaključio je Duško Vujošević.

0
0

19 Komentara

  1. Nikada nisam replicirao ali moram. Pricao sam o izrazu „gepekovanje“. Mislim da sam objasnio odakle potice ta rec. Te godine je glavni čovek u savezu bio predsednik tog kluba (Hemofarm) i da je to stvarno postojalo kao sto se izmislja, kazne bi bi bile drakonske. Da Vas podsetim da je 1999 godine mafijaska pudlica udarila sudiju Ljucu i godinu dana je izopsten iz kosarke.(bio bi dozivotno, ali peti oktobar ga je abolirao). To je istina

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da je on dobar trener bez obzira sto sam zvezdas jedino mi se kod njega ne svidja sto se izgubi u utakmicama sa zvezdom i dosta doprinosi situacijama u kojim dodje i do incidenata sto se tice klubova vani on ima znanje ali upravo sto se prave timovi za jednu sezonu on ne moze da to sve sklopi za krato vreme ustvari nijedan trener to nemoze da je los trener nebi Partizan bio dominantan toliko dugo kao sto je sad Zvezda usala u dobar ritam zelim mu prevashodno zdravlje i dabude zdrav a naci ce on klub sa kojim ce nizati uspjehe pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakva mantra,gepekovanje. Gospodo gani,stalno to ponavljate a siguran sam da preko 90% Vas i nema pojma o čemu se tu radi i na šta se pozivate.Citirate reči jednog sada i za Vas nebitnog lika i narkomana(Gurovica),koje je posle 5-6 godina počeo da ponavlja patuljak iz predgradja.A znate li o kojoj se utakmici radi? Pojma nemate jer se na Vase klubove ta izmišljena opaska nije ni odnosila. A kao drugo izmišljena priča je bila usmerena ka Daniloviću.A vrhunac je da je i sam narkiċ u jednoj TV emisiji priznao da je sve izmislio. Ajmo bre nešto novo unesrećeni za SVA VREMENA!

    0
    0
    Odgovori
    • Sto se pravis lud. Ajde sad reci jel napadao sudije i vredjao ih, da li im se doticni unosio u facu i psovao im majku. Jel nije napao sa Danilovicem sudije posle utakmice sa Hemofarmom u Vrscu. Tvrdis kako mi citiramo lazi tamo nekih nebitnih ljudi, a ovamo grobari bez osnove pricaju o Zvezdinim milionima, da je Vucic nas, da se Partizan sistemski unistava su reci koje Dulo rekao i sad vi verujete u to samo zato sto je on legendarni trener Partizana. Odakle grobarima da Pekovic pravi vile na Zlatiboru na osnovu cega se tvrdi da on pravi te vile? Malo vi manje

      0
      0
      Odgovori
      • Da dovrsim svoje. Malo vi manje da kukate a vise da se posvetite svom klubu. Sve je ovo druze mafija i Covic i Danilovic i takozvani grobari sa juga i delije sa savera, od je nazalost malo ostalo.

        0
        0
        Odgovori
    • Izvini Petre u cemu da cepate,jedino ako mislis u klikerima???Koliki je trener to se vidi,tj pokazuje u rezultatima…a on rezultate nigde preko nema…cista dupla nulaaa!!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Nisi razumeo Petra.Čovek je mislio da se vrati ova spodoba u partizan i da je slađe da ih cepamo kad je on na klupi i da pravi one unezverene debilske face i da kuka na sudije,premijera,Čovića,Nlo,Cia,Bia,Kgb i ostale faktore koji nemaju veze sa porazom,kao što je do skora i radio.

        0
        0
        Odgovori
  4. Toliko o tome da je on kosarkaski prosvetitelj, mag, itd. Sa jednom dobrom i finom kolicinom novca nije uspeo nista da napravi. Nema u Francuskoj kao sto ovde ima gepekovanja sudija, pretnji, ucena, lupanja samara sudijama, … Dule je samo ovde uspeo da uz pomoc vec poznatih metoda dodje do uspeha.

    0
    0
    Odgovori
  5. Toliko o tom velikom treneru . Kad god je izasao preko upropastio je taj klub . Tamo nema da se gepekuju biju i stipaju sudije a tu je on naj jaci . Tamo nema zaledjinu i sudije i ceo savez iza sebe i njegova demagogija ne prolazi . To moze samo kod njegovih sektasa .

    0
    0
    Odgovori
  6. Vucic favorizuje (odem da pogledam imena francuskih prvoligasa na livescore) Monaco, Chalon/Saone, Pau-Orthez, Nanterre i posebno ASVEL Lyon-Villeurbanne 🙁

    0
    0
    Odgovori
  7. Nece ostati ??? Pre bih rekao dobice OTKAZ: 7 pobeda i 10 PORAZA ! U nedelju ispao iz kupa u 1/8 od salona 72 :80 i to na DOMACEM parketu .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter