0
AdmiralBet ABA Liga

MILAN GUROVIĆ O DOMETIMA ZVEZDE: Ljudi, pa u Pioniru bi pala i neka NBA ekipa!

Objavljeno: 29.01.17 u 10:46

Crvena zvezda je vezala sedam pobeda u Evroligi, a jedan od ljubimaca Delija Milan Gurović ističe da F-4 nije daleko ako crveno-beli nastave sa ovakvom igrom.

Bivši košarkaš Crvene zvezde ističe da njegov nekadašnji klub može i do titule prvaka Evrope i da bi u Pioniru sada sigurno pali i pojedini NBA timovi.

EVROLIGA, TOP 10 POTEZA: ‘Plejmejker’ Raduljica i pobednički let Luke Mitrovića (VIDEO)

– Kad bi sad u „Pionir“ došla neka malo slabija NBA ekipa, bila bi poražena od Zvezde. Više ne pričamo o Top 8, jer ova ekipa ako ovako nastavi da igra, doguraće baš daleko. Crveno-beli su sad videli da ostale ekipe nisu bauk i da sa svima mogu da se nose. Verovatno Zvezdini košarkaši potajno veruju da mogu da se plasiraju na F4, a možda čak i da osvoje Evroligu. Takođe sam ubeđen da će Zvezda osvojiti ABA ligu bez ijednog poraza. Jednostavno, velika je razlika u kvalitetu – istakao je Milan Gurović.

Crvena zvezda sledeći meč igra u ponedeljak protiv Mornara u ABA ligi, a potom u petak dočekuje Anadolu Efes u Evroligi.

ZVEZDA SE OGLASILA U SITNE SATE: Zašto su tema tenkovi i dugovi, a ne majstorije Simonovića i Jovića?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter