11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SE OGLASILA U SITNE SATE: Zašto su tema tenkovi i dugovi, a ne majstorije Simonovića i Jovića?

Objavljeno: 28.01.17 u 09:27

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se na neuobičajen način, želeći da prekine sve natpise koji su juče ‘strujali’ raznim medijima.

Tiče se raznih, kako se tvrdi, neproverenih glasina o dugovanjima prema bivšim igračima Elmedinu Kikanoviću i Milanu Miloševiću, kao i spornim natpisima koji stižu iz Hrvatske o navodnom širenju mržnje od strane Delija zbog spornog tenka na šetalici tokom koreografije pred početak meča sa Panatinaikosom.

Crvena zvezda se, neuobičajeno kasno, iza ponoći, oglasila saopštenjem koje je stiglo na našu adresu, a koje prenosimo u celosti.

– Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su u četvrtak uveče i 7.uzastopnu pobedu u Evroligi, a o fenomenu kluba sa Malog Kalemegdana sa ubedljivo najmanjim budžetom u Evroligi već nedeljama priča cela Evropa. Međutim, i ovoga puta, dan kasnije, umesto da se priča o fantastičnoj atmosferi, klubu, organizaciji i sistemu, koji je za 5 i po godina prešao neverovatan put do vrha evropske klupske košarke, dobrim potezima Simonovića, Jovića, Dženkinsa i velikoj pobedi nad Panatinaikosom… javnost u okruženju bavi se tenkovima na navijačkim transparentima i fantomskim dugovanjima bivšim igračima?

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

KK Crvena zvezda mts ne želi da gubi vreme na edukaciju i objašnjava pojedinim medijima iz zapadnog „okruženja“ da je istorijat „crveno-bele mašine“ mnogo benigniji od pojedinih transparenata koji su „ukrašavali“ tribinu iz klupe našeg kluba na gostovanju u Atini, jer ne želimo da niko ovaj veliki klub koristi u političke svrhe, jer je naša glavna i osnovna preokupacija – sport. Ali, samo letimičan pogled na naslove koji su objavljeni dan nakon pobede nad Panatinaikosom, i pozive na isključivanje našeg kluba iz Evrolige, navodi nas na pomisao da pojedincima iz te zemlje itekako smeta uspeh Crvene zvezde mts.

KK Crvena zvezda mts sa druge strane, neprijatno je iznenađen i vešću koja je stigla iz druge zemlje u okruženju, Bosne i Hercegovine, u kojoj je glavna tema naš klub i dug koji navodno imamo prema KK Sloboda iz Tuzle od čak 157 hiljada eura na ime obeštećenja za bivše igrače Crvene zvezde Elmedina Kikanovića i Milana Miloševića?

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vest smeštena u rublici „Vremeplov“ bez ikakvog objašnjenja i pojašnjenja autora da se radi o arhivskoj vesti objavljenoj pre skoro 6 godina, dovela je u zabludu mnoge koji su ovu vest u BiH, pa i u našoj zemlji, objavili kao aktuelnu, da KK Crvena zvezda mts zaista duguje taj novac pomenutim igračima. Kao ozbiljan klub, koji je i došao do ove pozicije i uspeha jer je radio savesno i po svim košarkaškim propisima, KK Crvena zvezda mts je ovaj spor na obostrano zadovoljstvo sa našim košarkaškim prijateljima iz Tuzle okončao još 2012. godine!

KK Crvena zvezda mts kao aktuelni šampion regionalne ABA lige i iskreni partner mnogim klubovima u okruženju, iz Crne Gore, Slovenije, Hrvatske, Makedonije i BiH napominje da će na svaki pokušaj bilo kakve politizacije ili skretanja tema sa košarkaškog terena, javno istupiti i upoznati košarkašku javnost u celom regionu, o pravoj pozadini nečijih istupa, poput ovih koji su viđeni samo dan nakon velike pobede nad Panatinaikosom.

0
0

11 Komentara

  1. Kako vas samo nije sramota da stalno prozivate Tadica Dacica i Karadzica pa vi ste u njihovo vrijeme potpisali najjaci sponzorski ugovor na Balkanu i ako ste bili drugi a ne sampioni sa Gaspromom i Telekomom u fk a u kk vam je oprostila dug od 16 miliona e i ugasili ste klub na 4 godine a sada ste privatni klub sa glavnim sponzorom iz Zagreba kojeg je doveo veliki vojvoda iz Bugojna sa bratom Andrejem a zaboravih da je kod vas moderno da drzava ubrizga novac u mutante od klubova tipa vk malo ga ugasimo pa malo prvaci Evrope pa onda ponovo gasenje i tako u krug.

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko si besan. Naravno da ces braniti navedena, pa punili su vas tim istim drzavnim novcem, vise od decenije. I to bogami samo vas, dok su svi ostali samo propadali. Titule su bile rezervisane, pogodi opet samo za koga. Pa naravno da ce da boli sada. I naravo, nisu Zvezdi Tadic, Dacic, Ljjic i ostali dovodili sponzor, nego Marjanovic, jedini. Sada rastu i drugi, a vidim da vam drzava svojski pomaze i dalje. Pa nije u redu bas sve kradje da vam pokrije. A kad smo kod toga, gde su bre te desetine i desetine miliona iz FK i KK iz ptrthodne decenije, o vi preposteni i sportski orijentisani grobari. Mnogo vam je prljavo u dvor i stu. Prvo gledajte u sebe, pa ako je obraz dovoljno cist, komentarisite ostale.
      Pozdrav,

      0
      0
      Odgovori
  2. Znaci ovi grobarcici su bolesniji od hrvata i bosanaca zajedno. Pa vas bre toliko boli uspeh CRVENE ZVEZDE da ce te puci od ljubomore. Dobro vam je bilo dok su vas gurali razni dacici, tadici, ljajici, karadzici…da ne nabrajam jos. Kad ste nosili naziv partizan-igokea koji je to ustvari klub bio iz bg-a ili iz laktasa???

    0
    0
    Odgovori
    • Kk Igoea je kub iz Republike Srpske i ponos Srba u Republici Srpskoj.O kakvim ti Bosancima pricas zapamti jednom a uvek mi smoSrbi iz Republike Srpske.Fa imas i malo patriotizma u sebi nebi podrzavao coveka koji je ojadio nas narod na Kosovu.Da imas malo obraza nebi izdao oravu Zvezdui navijao za onu sa adrese iz Zeleznika.Nemojte vise da nam pricate o Srpstvu vi koji navijate za komunisticke klubove Zvezdu i Partizan.Cuj ponos Srpsfva komunisticka petokraka.Zato i dalje podrzavaj koga hoces,ponosno gledaj na dresu hrvatskg sponzora Ideu ,ali ostavi moju IGOKE_u na miru i nevredjaj ponosne Srbe iz Republike Srpske nazivajuci nas bosancima.

      0
      0
      Odgovori
  3. Pa normalno je da kad je neko najuspeshniji na njega bacaju i drvlje i kamenje!!! Shta ovo ima da chudi kad postavljamo standarde i nabijamo komplekse!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. …SVI znaju za „FANTOM-SKE“ DUGOVE KOJI SU „ISPARILI PREKO NOCI“, SAMO IZRENTIRANI PANTERI (ILI IRVASI U OVOM SLUCAJU..) JOS VERUJU U BAJKE I „CRVENO-BELOG DEDA MRAZA“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Otišao glupi grobar kod deda mraza i pita da li može da mu ispuni bar jednu želju, a on ga začuđeno pita, neverujući da mator čovek još uvek veruje u deda mraza, koja mu je želja?! Deda mraze, ako može moj partizan sledeće godine da igra evroligu u košarci ili bar da osvoji titulu u fudbalu?! Na to mu deda mraz odgovara da SVET JE LEP KADA SANJAMO… Zato grobari, lepo spavajte!!!

      0
      0
      Odgovori
  5. …SVI znaju za „FANTOM-SKE“ DUGOVE KOJI SU „ISPARILI PREKO NOCI“, SAMO IZRENTIRANI PANTERI JOS VERUJU U BAJKE I „CRVENO-BELOG DEDA MRAZA“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter