0
ATP

SPORT NA TV: Nadal ‘otvara’ dan, Zvezdašima pogled uperen ka Moskvi

Objavljeno: 27.01.17 u 08:50

Ni danas nas ne očekuje previše sportkih dešavanja, ali ovim malobrojnim važnosti ne manjka.

Dan će „otvoriti“, što se sportskih dešavanja tiče, drugi polufinalni duel Australijan Opena, u kom se sastaju Nadal i Dimitrov (Eurosport 1, 9:30h). Ukoliko Španac trijumfuje, u finalu prvog ovoezonskog gren slema nas očekuje prava poslastica u vidu jednog od teniskih klasika, meč između Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Takođe, nastavlja se takmičenje u Evroligi, a najinteresantniji duel na programu je u Moskvi, gde Efes gostuje ekipi CSKA (SK 1, 19h). Ukoliko tim iz Moskve očekivano savlada goste, Crvena zvezda stiže do tri pobede viška u odnosu na devetoplasirani Efes, i u narednom kolu će imati šansu da u direktnom duelu stekne verovatno nedostižnu prednost od četiri pobede na svom parketu. 

Pored ovog, podjednako interesantan će biti susret koji u isto vreme (SK 3) počinje u Barseloni, gde Katalonci dočekuju tim Baskonije. Ukoliko Baskonija zabeleži pobedu, Crvena zvezda deset kola pre kraja odlazi na četiri pobede više u odnosu na Barselonu.

Pogledajte šta nas još očekuje od sportskog programa:

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter