0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: PAO savladao Barsu u OAKI i približio Zvezdu plej-ofu!

Objavljeno: 24.01.17 u 21:37

Panatinaikos je pobedom u Atini nad ekipom Barselone, rezultatom 71:65, otišao korak ispred Zvezde, ali je zato crveno-belima omogućio, da eventualnom večerašnjom pobedom Barsi umaknu za tri.

Najvećim delom meča, „zeleni“ su bili bolji rival, konstantno održavajući blagu prednost, koja je krajem druge deonice iznosila maksimalnih 36:27.

Ipak Barselona, za koju je ovaj meč bio mnogo bitniji, uspevala je da održi korak za domaćinom ali su posustali u poslednja dva ipo minuta, tokom kojih nisu uspeli da postignu niti jedan poena.

Sa druge strane u završnici su dobro odigrali Janis Borusis i Majk Džjems i doneli svom timu pobedu, kojom je umakao velikom rivalu na tri pobede, ali omogućio i Zvezdi da evenutalnom pobedom u Vitoriji uradi isto.

Ekupu Ćavija Paskvala do pobede je predvodio Borusis sa dabl-dabl učinkom od 14 poena i 11 skokova, a sledio ga je Kej Si Rvers sa 13.

Kod gostiju izdvojio se Tajris Rajs sa 12 poena i pet asistencija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter