2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI ZA DELIJE: PAO u Beograd dolazi bez glavnog igrača?

Objavljeno: 21.01.17 u 16:47

Panatinaikos u okviru 20. kola Evrolige sledećeg četvrtka gostuje Zvezdi u Beogradu, a lepe vesti iz Grčke dolaze Delijama.

PAO u bi u srpsku prestonicu mogao da dođe bez jednog od najboljih igrača. Reč je o Krisu Singltonu, Amerikacu koji se povredio tokom meča sa Fenerbahčeom. Snažno krilo neće igrati protiv Barselone u utorak, a neizvesno je hoće li na parket i dva dana kasnije protiv Crvene zvezde. U timu sigurno neće biti bivše ‘četvorke’ Partizana Džejmsa Gista.

Kris Singlton u Evroligi postiže 11,3 poena po meču, 5,9 skokova i ima 1,3 ukradene lopte. To znači da Ćavi Paksval može da računa za sada na samo tri visoka igrača Focisa, Burusisa i Gabrijela.

0
0

2 Komentara

  1. vest: „SJAJNE VESTI ZA DELIJE: PAO u Bbeograd dolazi bez glavnog igraca ? „… ovakve vesti su od pocetka kosarkaske evro lige postale nesto normalno … igralo se u BG ili coviceva kkcz gostovala … protivnici igraju bez najboljih igraca … ILI … igraju kao CSK uz sudjenje na terenu nejednakih dimenzija … kako ova evro liga odmice … sve mi lici na onu KLS i ABA ligu od pre 3-4 godine … ako to ima veze sa beograskim F-4, 2018 godine !? a izgleda da ima: po angazovanju drzace, grada, KSS, medija i normalno sa celnicima evro-lige … pa dobro to i nije lose ( setimo se Bvkcz ) … AKO … TO … ma neka kosta , koliko kosta … PONIZENI-OPLJACKANI NAROD SE VEC NA PLJACKE NAVIKAO. tu cinjenicu u Srbiji svi znaju … pa je covic sa saradnicima … i medijima uz odobrenje i saglasnost ONOG … najodgovornijeg sve se za sada uspesno radi … i odradjuje … dokle videcemo ?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter