2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

LOŠE VESTI ZA GROBARE: Ništa od povratka Krstića među crno-bele!

Objavljeno: 20.01.17 u 16:18

Ovu informaciju izneo je sportski direktor Partizana, Dragan Todorić, koji je ipak ostavio prostora za eventualnu promenu odluke.

Mnogi navijači Partizana će reći da je demanti popularnog Toše dobar znak, ali ovoga puta izgleda da neće biti tako.

Dok je Džamont Gordon danas potpisao ugovor sa Partizanom do kraja sezone, od povratka Nenada Krstića, kako stvari stoje, za sada nema ništa.

ZVANIČNO: Partizan doveo prvo pojačanje!

-Sa Gordonom smo potpisali do kraja sezone, ali on neće biti sutra u protokolu za utakmicu sa FMP-om. Što se tiče Krstića, od toga verovatno nema ništa, ali ne mogu još ništa da kažem sigurno. To ćemo znati u toku danas ili sutra- rekao je Todorić za agenciju „Beta“

Dakle do konačne odluke uprave kluba, ali i igrača, navijači će morti još malo da se strpe.

Postoji priča se da bi do dogovora sa bivšim kapitenom reprezentacije, ipak moglo da dođe u narednom periodu, odnosno pred početak takmičenja u domaćoj Superligi. No sačekajmo kraj današnjeg dana, kada bi definitivno trebalo da se zna rasplet ove situacije.

0
0

2 Komentara

  1. Krstic nam je veliko ime sto za partizan sto i kao srbin ivrao je svuda pa i u nba… nece da dolazi u partizan u ovom trenutku u kojem ne moze da pomogne kao nekad dok je kativno igrao, i narvno zeli da pamti igranje u trofejnom partizanu a ne u ovoj zvezdinoj eri. Kad ih vidim kako gaze u evropi nije mi dobro…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter