0
Košarka

FOTO: Twitter

NBA: Bobi koliko minuta toliko poena, Durent ‘presudio’ bivšem klubu (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.17 u 09:10

Noćas je odigrano devet mečeva NBA lige, a od Srba je na parketu jedino bio Boban Marjanović.
Mada ni on se nije proslavio, a i kako bi kada je od Stena Van Gandija dobio svega dva minuta igre u meču sa Atlantom. Pomenuti strateg zaista nije imao razlog da ne da veću šansu Srbinu imajući u vidu da je Detroit imao prednost tokom svih 48 minuta igre, i to od sredine prvog kvartala pa do kraja meča – dvocifrenu. Pistonsi su totalno nadigrali Hokse, a najbolji u pobedi je bio Redži Džekson sa 26 poena i pet skokova, Markus Moris je imao 14 poena i 10 skokova, a Andre Dramond 13 poena i čak 17 uhvaćenih skokova. Boban Marjanović je za oko 120 sekundi igre upisao dva poena (50% procenat šuta) i uhvatio dva skoka.

(Izvor: YouTube/Motion Station)

Veoma zanimljiv meč igrao se u ‘Orakl’ areni, Kevin Durent je dočekao nekadašnje saigrače iz Oklahome i odigrao jednu od najboljih partija u sezoni za trijumf svog sadašnjeg tima. Tanderi su na trenutke uspeli da izađu na kraj sa domaćinom, sredinom drugog kvartala su imali plus od sedam poena, ali je nakon toga usledio preokret i period igre u kojem su ‘ratnici’ obezbedili zalihu koja im je donela pobedu od 21 poen razlike. Kao što je već pomenuto, Durent je bio najbolji, imao je 40 poena i 12 skokova u ovom meču. Stef Kari je na parketu zabeležio 24 poena i osam asistencija, dok je u timu Oklahome Rasel Vestbruk ponovo imao tipl-dabl, 27 poena, 15 skokova i 13 asistencija.

(Izvor: YouTube/Ximo Pierto Final)

Hjuston je noćas stigao i do 33. pobede u najjačoj ligi na planeti, zahvaljujući preokretu i Džejmsu Hardenu. Milvoki je suvereno vladao terenom sve do polovine druge deonice, nakon što su Roketsi preuzeli prednost i sačuvali je do kraja. U momentima kada se mislilo da će Baksi uz dodatne napore pokušati da sustignu rivala, u finišu, Hjuston je zapravo imao najubedjiviju prednost na utakmici – od 22 poena. Harden je imao čak 38 poena poena u trijumfu svog tima, dok su Herel i Beverli dodali po 12. Za Milvoki je Janis Adetokumbo postigao 32 poena i uhvatio 11 skokova pod obručem.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

REZULTATI:

Šarlot – Portland 107:85

Filadelfija – Toronto 94:89

Vašington – Memfis 104:101

Boston – Njujork 106:117

Detroit – Atlanta 118:95

Hjuston – Milvoki 111:92

Nju Orleans – Orlando 118:98

Golden Stejt – Oklahoma 121:100

Sakramento – Indijana 100:106

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter