0
Evroliga

TEO, KO BI DRUGI: Nakon priznanja ‘Gazete’, Srbin blizu ostvarenju snova u CSKA (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.17 u 21:24

Miloš Teodosić je prvi kandidat za osvajanje MVP nagrade u Evroligi.
Poznato je da je srpski košarkaš jedan od najboljih igrača na poziciji plejmejkera „starog kontinenta“, to su još jednom potvrdili fanovi Evrolige, odnosno 62,5% posto ispitanika koji bi trofej najkorisnijeg igrača u ovom takmičenju dodelili Teu.

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

I sredinom ove sezone Evroliga, kao i protekle tri godine, vrši već tradicionalnu anketu u kojoj učestvuju generalni menadžeri timova i navijači. Pravila su jasna, biraju se najbolji u nekoliko kategorija, a svakako je najupečatljivija ona u kojoj je Teodosić ubedljivo prvi.

Teodosić prosečno u evropskom takmičenju beleži skoro 17 poena i osam asistencija, mada je publiku najviše osvojio atraktivnim potezima.

Na anketi o najboljem mladom igraču našao se Marko Gudurić kao drugoplasirani sa 12 i po procenata glasova, dok je prvi Luka Dončić sa ubedljivih 87 i po.

Miloš Teodosić je već jednom bio MVP Evrolige, ali nikada u dresu Moskovljana. Tada, 2010. godine, je beležio sjajne partije u dresu Olimpijakosa.

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter