3
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘KOŠARKA SE NE ZABORAVLJA ZA DVA DANA’: Partizanovci će vesti o Vujoševiću dočekati sa osmehom

Objavljeno: 17.01.17 u 17:25

Duško Vujošević je ekipu Limoža doveo do desetog mesta na tabeli šampionata Francuske, nakon što su na 16 mečeva zabeležili sedam pobeda i devet poraza.

Poslednji, od Orteza, bio je veoma težak (89:57), nakon čega je Vujošević preuzeo odgovornost. Ipak, predsednik kluba Frederik Forte istakao je da klub nema nameru da otpusti trenera:

– Iako je preuzeo odgovornost na sebe, sigurno je da nećemo menjati trenera u sred sezone. Čak i da imamo drugo rešenje, smatram oda Duško, kao ni igrači, nisu tek tako mogli da zaborave da igraju košarku. Mada situacija jeste iznenađujuća, rekao je Forte.

Kako ekipu Limoža očekuje gostovanje prvoplasiranom Monaku, koji na svom parketu ima 8:1, čini se da predsednik Limoža nije veliki optimista:

– Izgleda mi kao da ne znamo na kojoj nozi igramo, rekao je Forte, aludirajući na to da je forma njegove ekipe na gostovanjima drugačija od one na domaćem parketu.

 

 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter