0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RIVERSOVA SIMULTANKA U PIREJU: PAO eliminisao večitog rivala u polufinalu kupa! (VIDEO)

Objavljeno: 16.01.17 u 20:26

Košarkaši Panatinaikosa slavili su u dvorani „Mira i prijateljstva“, protiv Olimpijkosa rezultatom 77:67 i plasirali se u finale kupa Grčke.

Najzaslužniji za veliku pobedu „zelenih“ bio je Amerikanac, Kej Si Rives, koji je odigrao fenomenalnu partiju u Pireju, postigavši 27 poena.

Panatinaikos je ključnu razliku napravio sredinom poslednje deonice kada je otišao na velikih plus 12, a tu prednost sigurno su zadržali do kraja i plasirali se u 13. uzastopno finale nacionalnog kupa.

Pored Riversa u gostujućem timu dobru partiju odigrali su i Keni Gebrijel, koji je ubacio 14 poena, kao i Kalates i Singlton koji su dodali po 11 poena.

U ekipi Olimpijakosa najviše istakli Vangelis Mancaris sa 16 poena a Jorgos Priznezis je dodao 13. Naš Nikola Milutinov na parketu je proveo svega devet minuta i za to vreme ubacio 2 poena.

Protivnik Panatinaikosa u finalu biće solunski Aris, koji je pre dva dana savladao AEK, posle neizvesne završnice rezultatom 77:76.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter