2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GRBOVIĆ ČLANU UPRAVE PARTIZANA: Razumeš se u ekonomiju kao ‘Marica u kriv…‘ (VIDEO)

Objavljeno: 15.01.17 u 19:24

Nekadašnji košarkaš Partizana je ponovo imao šta da kaže o čelnim ljudima tog kluba.
Goran Grbović ima svoje rezervrisano mesto u nedeljniku „Ekspres“ za koji piše kolumne, ovoga puta je na meti bio Dragan Todorić.

Službeni predstavnik kluba je došao na red nakon što je Grbović u prethodnom periodu komentarisao upravljanje Nikole Pekovića, koje je, kako tvrdi, bez hrabrosti.

LEGENDA PARTIZANA ISPROZIVALA PEKOVIĆA: Džaba ti mišići i tetovaže, Čović ti je rival, a ne ortak!

Nekadašnji krilni igrač Partizana, Borca, IMT-a i Granade je Todorića ponovo okarakterisao kao kladilaca, koji ne zaslužuje poziciju u klubu koju ima.

– Bavi se ti listama, kvotama dojavama, a ne strateškom ekonomijom u koju se razumeš kao Marica u kriv… (znaš nastavak) jer slika koju stvaraš izlazi iz paspartua, za koji si do pre neki dan mislio da je vrsta francuske pljeskave. Ako ima neka sigurna dojava, zovi, napisao je Grbović.

Dragan Todorić, koji je već nekoliko decenija u beogradskom timu, nije želeo da nastavi raspravu ali je uputio komentar na deo kolumne Gorana Grbovića:

– Ne komentarišem Grbovića. Može da priča šta hoće. Slobodno neka nastavi da me pljuje i kritikuje, kao što je i dosad radio. On ne može da me naljuti, šta god pričao o meni. Stvarno mi nije jasno zašto njemu smeta taj moj hobi. Mnogo puta sam pričao o klađenju, ne znam šta bih rekao, kazao je Todorić.

(Izvor: YouTube/Rudyvgd2)

0
0

2 Komentara

  1. grbovicu udji u kolo pokazi st mozes pusti pricu Dan klubu sad pomogni tvojim velicnstvenim organizacionim sposobnostima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter