0
Košarka

FOTO: TWITTER

NBA: Bobi postaje ’dabl-dabl mašina’, Jokić je to odavno (VIDEO)

Objavljeno: 13.01.17 u 09:10

Nikola Jokić je bio odličan sinoć u Londonu, kao i Boban Marjanović koji je imao najviše skokova na meču Golden Stejta i Detroita.
Kada ispred sebe imate Stefa Karija, Kevina Durenta i Kleja Tompsona raspoložene za igru, malo toga možete da učinite kako biste izbegli poraz. Ova tri momka su sinoć protiv Pistonsa zajedno postigla 72 poena te su veliki deo pobede protiv Pistonsa izvojevali sami. Voriorsi su nastavili sa odličnim igrama za 34. pobedu u takmičenju. Prvo i drugo poluvreme ove utakmice kao da su dve dimenzije košarke, na segmente je Detroit imao prednost u početnih 20 minuta koja je maksimalno išla do tri poena, uglavnom su „ratnici“ vodili ali je domaći tim imai priključak. Od starta trećeg kvartala počinje serija gostiju koja vrhunac dostiže početkom četvrte četvrtine kada je prednost Golden Stejta bila čak 26 poena. Pistonsi su uspeli da smanje zaostatak na ispod 20 razlike, ali su gosti do kraja meča ipak obezbedili ubedljivu pobedu. Voriorsi su se poređali kao po veličini, Durent je imao 25 poena, Tompson 24, a Kari 23. U taboru poraženih je Markus Moris postigao 21 poen, a značajan učinak je imao i Boban Marjanović koji je za 16 minuta postigao 13 poena i imao 11 skokova.

(Izvor: YouTube/DownToBuck)

Denver je sinoć u O2 areni postigao neverovatnih 140 poena protiv Indijane. Iako kladionice nisu verovale u Nagetse pre ovog meča, majstorskom partijom su saigrači Nikole Jokića, koji je ponovo briljirao, razbili Pejserse. Igrači Majkla Malouna su od samog starta imali vodstvo koje je samo na momenat prešlo u korist protivnika prilikom početka druge deonice. Denver je tek u finišu poluvremena stigao do dvocifrene prednosti, što je bila najava za sve ono što londonsku publiku čeka u drugom poluvremenu. Od samog starta treće četvrtine su Nagetsi zaigrali neverovatno, ređale su se odlične akcije i prednost je rasla do maksimalnih 34 poena na meču. Samo u trećem kvartalu je Denver postigao 39 poena. Tempo nije opao ni u nastavku, gde se Indijana borila da u što većoj meri smanji zaostatak i tako se što čistijeg obraza vrati u Ameriku. Izvanrednim tempom je Denver došao do konačnih 140 poena i 28 poena razlike. MVP ovog susreta bio je Nikola Jokić, Srbin je za pola sata igre imao 22 poena, 10 skokova i sedam asistencija. Čendler je postigao 21 poen, a Galinari 18. Pejserse je predvodio Si Džej Majls sa 20 poena.

OVAJ DEČKO SE IGRA KOŠARKE: London video Jokićevu magiju! (VIDEO)

(Izvor: YouTube/DownToBuck)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

REZULTATI:

Indijana – Denver 114:140

Bruklin – Nju Orleans 95:104

Njujork – Čikago 104:89

San Antonio – LA Lejkers 134:94

Finiks – Dalas 108:113

Golden Stejt – Detroit 127:107

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter