0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DOMINACIJA SRBA NA JADRANU: Filip Čović impresivnom partijom do titule MVP-a 17. kola ABA lige (FOTO)

Objavljeno: 11.01.17 u 17:00

Iskusni plejmejker FMP-a bio je ubedljivo najzapaženiji akter na terenu, u važnoj pobedi njegovog tima na gostovanju u Laktašima.

Filip Čović je na utakmici protiv Igokee ostvario zaista impresivan učinak, ubacivši ča 36 poena, uz devet pogodaka van linije 6,75 iz 14 pokušaja. Uz to nekadašnji plejmejker Crvene zvezde je podelio i pet asistencija što mu je donelo ukipni indeks korisnosti 42.

Na listi najboljih za proteklo kolo našla su se još trojica srpskih košarkaša. Kategoriju najboljih skakača predvodio je košarkaš Mega Leks, Rade Zagorac koji je u meču protiv Crvene zvezde pokupio 13 skokova. Na istom meču Branko Lazić je upisao pet ukradenih lopti, što mu je donelo titulu najbolje „kradljivca“ kola.

Monotoniju na ovoj listi i dominciju srpskih igrača, razbio je plejmejker Cibone,  Skoti Rejnojlds, koji je sa 13 asistencija zaslužio titulu najboljeg asistenta kola.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter