0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube

TRI DANA JAHANJA: Najnovije zvezdino pojačanje posle dosta muke stiglo u Beograd! (FOTO)

Objavljeno: 10.01.17 u 21:54

Ajzeja Ostin, pojačanje Crvene zvezde koje će do kraja sezone nastupati za FMP, konačno je doputovao u Beograd i to uz dosta poteškoća na putu.

Naime američki košarkaš je put Beograda krenuo još u nedelju ali mu je put do konačne destinacije, usled loših vremenskih uslova, trajao čak tri dana.

Ostin je na put krenuo iz Dalasa odakle je leteo za Toronto, da bi se zatim iz Kanade uputio ka Istanbulu. Međutim kako je došlo do nepredviđenih okolnosti, sletanje u prestonici Turske je bilo onemogućeno pa je let preusmeren za Gancijatep, odakle se ponovo vratio u Istanbul gde je i prenoćio. Tako je Amerikanac avion za Beograd uhvatio tek u utorak popodne.

Svoju višednevnu avanturu Ostin je podelio i sa pratiocima na „Tviteru“, a prema poslednjim informacijama on je najzad doputovao u Beograd, gde će se uskoro staviti na raspolaganje svom novom klubu. Pogledajte i kako je ovo njegovo putešestvije izgledalo.

Čini se da bi o njemu mogao da napiše i knjigu u stilu Džona Tolkina i njegove „Družine prstena“.

 

 

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter