3
Evroliga

Foto: STARSPORT

KRAJ VELIKE KARIJERE: Bivši reprezentativac rekao ‘Zbogom’ košarci (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 09.01.17 u 21:01

Zoran Erceg, bivši reprezentativac Srbije i košarkaš FMP Železnika, Olimpijakosa, Bešiktaša, CSKA iz Moskve i Galatasaraja, po svemu sudeći je završio košarkašku karijeru.

Naime, kako na svom Tviteru javlja David Pik, Erceg je svim zainteresovanim klubovima javio da je odlučio da završi igračku karijeru.

Erceg je u junu 2015. napustio Galatasaraj, i od tad traju spekulacije gde bi mogao da nastavi karijeru. Kao jedna od mogućih destinacija spominjala se i Crvena zvezda, a bio je na korak i od Makabija, sa kojim ipak nije postigao dogovor.

U karijeri je osvojio ABA ligu sa FMP Železnikom (2006), 2012. je bio šampion Turske i pobednik kupa ove države, kao i osvajač „Evročelendža“ sa Bešiktašem, sa CSKA je osvojio VTB ligu, a u dresu Galatasaraja je zbog 32 poena Crvenoj zvezdi u Evroligi poneo titulu nakorisnijeg igrača tog kola.

(Youtube/MORX5000)

U dresu reprezentacije nastupio je na šampionatima Evrope 2007. i 2015. godine.

0
0

3 Komentara

  1. Za njega je bolje kako kaze da nigde ne igra nego da igra za sumu ispod 500.000e kolko je i Zvezdi trazio kada se nasa uprava interesovala za njega….neka ga sada neka igra za Dinamik

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter