3
Evroliga

FOTO: Twitter

NEKA SE ZVEZDA ČUVA: Bogdanović razbio rivala Partizana u Ligi šampiona pred dolazak u Beograd, Štimac sjajan (VIDEO)

Objavljeno: 08.01.17 u 21:10

U derbiju turskog prvenstva u košarci Fenerbahče je kao gost savladao Bešiktaš 79:76, što je bila veoma važna pobeda za četu Željka Obradovića pred dolazak u Beograd.

Istanbulski derbi pripao je ‘kanarincima’. Vicešampion Evrope slavio je tesno 79:76 i raspoložen kreće put Beograda na duel 17. kola Evrolige sa Crvenom zvezdom. Bešiktaš se pokazao kao tvrd rival, vodio je sa 11 poena prednosti, ali je tim Željka Obradovića serijom 10:0 vratio meč pod kontrolu. Bešiktaš je imao šut za produžetak, ali je Klark bio neprecizan.

(Izvor: YouTube/Videoplanet tıme)

Najefikasniji na utakmici bio je tek oporavljeni Bogdan Bogdanović koji je ubacio 19 poena. Sa druge strane fenomenalan je bio Vladimir Štimac sa 18 poena i 11 skokova. Nikola Kalinić nije igrao.

0
0

3 Komentara

  1. Neka se čuva fener jee je razbio bešiktaš koji igra drugu ligu ,jer zvezda je evroligaš i garant neće bogdan dati više od 6-7 koševa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter