1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Pratioci Partizana pobedili, biće velika borba za F-4

Objavljeno: 08.01.17 u 21:58

U 17. kolu ABA lige favoriti zabeležili pobede i nastavljaju borbu za fajnal-for.

Mogao je Partizan da su udalji rivalima u borbi za što bolju poziciju pred plej-of, ali su Cibona i Budućnost izvojevali teške pobede. Zagrepčani su u domu ‘Dražana Petrovića’ slavili protiv MZT-a 87:79, iako su Makedonci dva minuta pred kraj bili na samo ‘minus dva’ – 81:79. Najzaslužniji za pobedu Cibone bio je Šakić sa 26 poena, Rejnolds je ubacio 19, a Joksimović 12 poena. Sa druge strane sjajan je bio Drenovac sa 27 poena, dok je Kluf dodao 16 koševa.

Budućnost se dugo mučila protiv Krke u Novom Mestu, ali je na kraju slavila 75:67. Podgoričane je do pobede vodio Klasen sa 17 poena, Vilijams je ubacio 15, a Subotić 12 koševa. Kod Krke su najbolji bili Kari sa 18 poena i Luković sa košem manje.

(Izvor:YouTube/ABA liga j.t.d)

ABA liga

0
0

1 Komentara

  1. Neće biti velika borba,nipošto…znaju se sva 4 učesnika još sada.Zvezda je neprikosnovena i prva a tako će ostati i postaće prvak bez ijednog poraza.Druga će biti Cedevita,sasvim sigurno jer ima posle Zvezde najbolji tim.Po tom osnovu,Budućnost bi trebala biti treća ali igraju katastrofalno slabo i nije isključivo da treći bude partizan,iako je igrački najslabiji od ove 4 ekipe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter