0
Košarka

JOKIĆ GA POTPUNO ISTISNUO IZ TIMA: Nurkić razmišlja da napusti Kolorado?

Objavljeno: 30.12.16 u 15:35

Dok naš Nikola Jokić beleži blistave partije u dresu Denvera, njegov klupski kolega Jusuf Nurkić proživljava teške trenutke.

Kako forma mladog srpskog košarkaša ide sve više uzlaznom putanjom tako minutaža njegovog kolege iz Bosne i Hercegovine srazmerno opada. Nurkić sa time ne može da se pomiri i smatra da zaslužuju da igra znatno više nego što je to sada slučaj.

Bosanskom reprezentativcu nije pravo što mu je minutaža u kratkom vremenskom intervalu tako rapidno opala, pa je od startera spao na klupu, sa koje ni ne ulazi često.

– Teško mi je. Imam 22 godine i nisam ovde da bih sedeo na klupi već da igram košarku. Zaista mi je teška i nerzumljiva činjenica da sam od strtera sa dobrom minutažom dospeo u situaciju da četiri utakmice za redom ni ne uđem u igru.- rekao je Nurkić i najavio možda i odlazak iz Denvera ukoliko se ovako nastavi.

– Niko verovatno ne razume moju poziciju, ali tu su neke stvari na koje ipak mogu da utičem, pa će moj agent odraditi ostatak posla- izjavio je igrač za američke medije.

Pripremio: Vladimir Koalrik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter