3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GUDURIĆ PRIŽELJKUJE NOVI SKALP: „Daćemo sve za pobedu“!

Objavljeno: 29.12.16 u 16:42

Zvezdin „snajper“  veruje da on i saigrači i večeras mogu da nastave seriju fenomenalnih partija .

Košarkaši Crvene zvezde su u poslednje vreme uspeli da sruše brojne velikane u Evroligaškim duelima. Ipak još uvek im nedostaje skalp moskovskog CSKA, kojeg do sada nikada nisu uspevali da bace na pleća.

ITUDIS SE PROVODIO U BEOGRADU: Obećao Grobarima ‘plus 50’ protiv Zvezde večeras! (FOTO)

Talentovani bek crveno-belih, Marko Gudurić, veruje da je konačno došao trenutak za prvu pobedu nad „armejcima“ i da ova ekipa ima snage i znanja da to izvede. Zvezdin šuter je u intevijuu za „Blic“ istakao da će on i saigrači dati sve od sebe za pobedu i najavio veliku borbu

– Velika utakmica za kraj 2016. godine. Očekujemo pune tribine i uradićemo sve što je u našoj moći da pružimo dobru partiju, da prepoznatljivom odbranom budemo konkurenti i nadamo se iznenađenju. CSKA je jedna od ekipa koju nikako da pobedimo, prošle godine smo u top 8 Evrolige bili na jednu-dve lopte, ali smo izgubili što se računa jedino i sada se to zaboravlja. Poraslo nam je samopouzdanje posle pobeda nad Makabijem i Realom koje su došle u pravo vreme – istakao je Gudurić za „Blic“.

Utakmica između Crvene zvezde i moskovskog CSKA na programu je večeras od 19h.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

3 Komentara

  1. KO to MI, valjda ne ubrajas coksa u VAS, ON nista SVOJE NE BI DAO, tvoje bi sigurno DAO, ‘samo’ sto TI NEMAS STA DA DAS-SOTONA JE VEC SVE UZEO npr. KLUB-U PAKKKLU JE OOODAVNO, VEC 4-5 GODINA, a OVAJ KK Frankenstajn ODLAZI ZA NJIM USKKKORO, „SAMO“ CEKA OSNIVACA, pa da IDU ZAJEDNOOOO .. .!. XXAAXXAA .!.
    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  2. KO to MI, valjda ne ubrajas coksa u VAS, ON nista SVOJE NE BI DAO, tvoje bi sigurno DAO, ‘samo’ sto TI NEMAS STA DA DAS-SOTONA JE VEC SVE UZEO npr. KLUB-U PAKKKLU JE OOODAVNO, VEC 4-5 GODINA, a OVAJ KK Frankenstaj ODLAZI ZA NJIM USKKKORO, „SAMO“ CEKA OSNIVACA, pa da IDU ZAJEDNOOOO .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter