0
Košarka

ŠPANSKA ENDESA LIGA: Bogdanović bolji od Jelovca, dobra partija Paunića u pobedi Fuenlabrade

Objavljeno: 28.12.16 u 23:36

Včeras su odigrane tri utakmice španske košarkaške lige  a igrači iz Srbije odigrali su zapažene partije u svojim timovima.

Najbolje veče imao je Luka Bogdanović koji je sa 22 poena i 7 skokova predvodio svoj Huventud do važne pobede nad Saragosom, rezultatom 84:80. U redovima poražene ekipe dobru partiju pružio je Stevan Jelovac koji je bio najzapaženiji igrač svog tima sa 15 poena i 5 skokova.

Ovom pobedom tim iz Badalone uhvatio je bodovni priključak sa ekipama koje se nalaze van opasne zone.

Dobru partiju pružio je i Ivan Paunić u pobedi svoje Fuenlabrade nad ekipom UCAM Mursije rezultatom 86:83. Bivši reprezentativan Srbije je za svoj tim ubacio 11 poena i uhvatio 8 skokova i značajno dobrineo šestom trijumfu tima iz predgrađa Madrida. U protivničkoj ekipi još jednu sjajnu partiju je pružio Fakundo Kampaco koji je meč završio sa 19 poena i 7 asistencija a bivši igrač Mege, Nemanja Radović, dodao je 9 poena.

Od srpskih igrača večeras je nastupio još i Dejan Todorović koji je pobedi svog Bilbaa na gostovanju ekipi Obradoira dobrineo sa 8 poena. Ekipa iz Baskije je na ovom meču došla do svoje sedme pobede u šampionatu rezultatom 83:77.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter