3
Košarka

FOTO: STARSPORT

JOŠ UVEK VREDE: Bivši američki plejevi Zvezde i Partizana dominiraju u Španiji (FOTO)

Objavljeno: 28.12.16 u 09:45

Omar Kuk i Bo Mekejleb su imali odlične role u 14. kolu Endesa lige.
Ova dva igrača se nisu „srela“ u srpskoj košarci, ali zato sada zajedno nastupaju u jednoj od najjačih liga u Evropi. U ovoj rundi takmičenja, Gran Kanarija Mekejleba je pobedila evroligaša Baskoniju, dok je Estudijantes za koji igra Kuk bio tesno poražen od Manrese.

Od kako je ove godine došao iz Limoža u Las Palmas, Bo Mekejleb ima dobre rezultate. U pobedi od 74:61 nad jednom od najjačih ekipa u ligi, najistaknutiji je bio bivši plej Partizana. Mekejleb je za 21 minut na parketu postigao 17 poena i uz to imao tri skoka i dve asistencije u osmoj pobedi Gran Kanarije ove sezone.

Sa druge strane, Omar Kuk se nije radovao nakon meča sa Manresom i poraza od 77:75. Najviše poena za Estudijantes je ubacio raspucani Edvin Džekson, 21, a pored njega najbolji je bio Kuk sa 18 poena za 26 minuta igranja. U timu Manrese su se našla dva prošlogodišnja košarkaša Partizana, Cvetković koji je imao devet poena i Aranitović koji se jedanput upisao za dva.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Lester Bo Mekejleb je u dresu Partizana nastupao u najuspešnijoj sezoni tog kluba u modernoj istoriji – 2009/10. Tada je prosečno u Evroligi postizao 13,4 poena. Omar Kuk je u redovima crveno-belih bio 2007/08 kada je postao jedan od najomiljenijih stranaca u Zvezdi ikada.

0
0

3 Komentara

  1. ..ajde BO, ALI, ZASTO i omar koji nista u ugasenoj bludnici nije „VREDEO“ tj. NISTA OSVOJIO-NIJE, A NIJE JOJ NI „POMOGAO“ tj. NIJE JE SPASAO OD GASENJAAA .!. XXAAXXAA .!. Tako da, ‘SAMO’ BO VREDIII

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter