3
AdmiralBet ABA Liga

BOMBA, NEĆE BITI SPAVANJA: Novi Srbin u NBA, lokacija Memfis!

Objavljeno: 28.12.16 u 11:33

Rade Zagorac će sledeće godine potpisati za Memfis Grizlise, tvrdi Miško Ražnatović.
Mega Leks i Miško Ražnatović se polako ali sigurno dižu na sam vrh lestvice po izvozu košarkaša u najjaču košarkašku ligu na planeti. Na leto će iz Sremske Mitrovice put Memfisa krenuti potencijalni reprezentativac, Rade Zagorac.

– Gotovo je izvesno da će sledeće godine Rade Zagorac potpisati ugovor sa Memfisom. To se u NBA zove ’verbal commitment’ – za razliku od Balkana i Evrope gde usmeni dogovori ne znače mnogo, tamo se pridržavaju dogovorenog kada se usmeno napravi plan razvoja jednog igrača. To je razlog zašto je Zagorac ostao u Megi, pošto je plan da naredne sezone ode u NBA, rekao je Ražnatović za Sport klub.

Zagorac je na poslednjem draftu izabran kao 35. pik od strane Bostona koji su trejdovali prava na njega sa Memfisom.

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša je u dosadašnjem delu sezone beležio 14,7 poena i 6,6 skokova po meču u ABA ligi.

(Izvor: YouTube/Lynch Productions)

0
0

3 Komentara

  1. Tesko da neko zbog Zagorca nece spavati, bas kao sto i sad neko ne spava zbog Jokica…. ne arraktivni su, daleko, mnogo su oni daleko od velicine Vlade Divca, Stojakovica i ostalih nasih igraca koji su igrali pre njih u NBA

    0
    0
    Odgovori
    • Za Jokića se ne bih složio…mislim da je već sada kvalitetniji od Divca a tek će to dokazati.Vidiš da je dečko stalno na granici tripl dabla.
      Jedno je sigurno,niti je Zagorac bomba,niti će neko biti lišen spavanja zbog njega ili bilo kog našeg igrača jer su ta vremena davno prošla.

      0
      0
      Odgovori
  2. Na njegovu zalost,tamo nece moci ni peskire da dodaje saigracima,bice na tribinama i samo ce trenirati.Da je dosao u Zvezdu,rapidno bi napredovao,imao jake evroligaske utakmice,stalno bi pobedjivao u ABA ligi i bio pod pritiskom.Ovako,igra za statistiku,sve mu jedno dal pobedjuje ili gubi a mnogo vise gubi i igra mnogo slabije od prosle sezone.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter