0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

NAGRADE VELIKANIMA: Željko Obradović i Ceca Kitić dobili nagrade za životno delo

Objavljeno: 26.12.16 u 16:59

Najtrofeniji košarkaški trener u Evropi Željko Obradović i najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Kitić dobili su danas nagrade za životna dela Sportskog saveza Srbije.

Trener Fenerbahčea i nekadašnja srpska rukometašica priznanja su dobili na tradicionalnoj svečanosti Sportskog saveza Srbije u narodnoj Skupštini.

– Zahvalio bih se Sportskom savezu Srbije na velikom priznanju, a posebno mi je zadovoljstvo što sam ga dobio zajedno sa Cecom Kitić, šampionom i oličenjem srčanosti i borbenosti, rekao je Obradović, osam puta šampion Evrolige.

Svetlana Kitić, koja je 2010. godine proglašena za najbolju rukometašicu u istoriji, dodala je da je nagrada SSS najvažniji trofej koji je dobila u karijeri.

Njima su nagrade uručili predsednik SSS Aleksandar Šoštar, potpredsednik Velizar Đerić i državni sekretar za sport Predrag Peruničić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter