0
Košarka

FOTO: @wariors/x

NBA: Golden Stejt je nezaustavljiv, derbi večeri pripao je Klipersima (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.16 u 09:11

U noći između četvrtka ili petka, u najjačoj ligi na svetu bilo je na programu pet duela, a srpski reprezentativci su odmarali.

Aktuelni šampioni zapadne konferencije i prvi favoriti za veliko finale i NBA prsten, Golden Stejt Voriorsi su lako savladali Bruklin Netse u ‘velikoj jabuci’ sa 117:101.

Izuzetnu partiju pružio je Kevin Durent ubacivši 26 poena, a ‘dabl-dabl’, pa možda čak i ‘tripl-dabl’ izmakao mu je usled devet skokova i sedam asistencija. Stef Kari imao je 14, isto koliko i Zaza Pačulija, dok je kod domaćih najbolji bio Bruk Lopez sa 28 poena.

(Izvor: youtube / NBA Conference)

U derbiju večeri Los Anđeles Klipersi bili su bolji od San Antonio Sparsa sa 106:101 u još jednom neizvesnom, ali lošem meču za Teksašane. Tim Grega Popoviča ponovo je poražen u tesnom meču i pitanje je hoće li do kraja sezone imati snage da se umešaju u najviši plasman.

Kavaj Lenard iz redova Sparsa bio je ubedljivo najbolji pojedinac meča sa 27 poena i devet skokova, Pau Gasol ubacio je 21, ali je prevagu odneo Kris Pol u finišu sa 19, Moris Spejts sa 14, a doprineo je pobedi i Rejmond Felton sa 14 koševa.

Klipersima je ovo bila 21. pobeda u sezoni, a druga nad San Antoniom.

(Izvor: youtube / NBA Conference)

Evo i svih rezultata večeri:

[stextbox id=“hotsport_text_box“]NBA, rezultati:

Indijana Pejsers – Boston Seltiks 102:109
Bruklin Nets – Golden Stejt Voriors 101:117
Njujork Niks – Orlando Medžik 106:95
Majami Hit – Los Anđeles Lejkers 115:107
Los Anđeles Klipers – San Antonio Spars 106:101[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter