9
Košarka

FOTO: STARSPORT

DULE U PROBLEMIMA: Loša serija u Francuskoj

Objavljeno: 22.12.16 u 09:53

Antib Šarksi su naneli osmi poraz Limožu ove sezone.
Ekipa koja je savladala tim Duška Vujoševića je izašla iz zone ispaanja baš zbog tog trijumfa, protiv neraspoloženih košarkaša Limoža.

Ni standarno dobri Klemen Prepelič nije doprineo puno Vujoševićevom timu sa 17 poena, te su domaći slavili sa 78:73.

U prethodnom kolu je nakon dva poraza od Liona i Le Portea Limož savladao Le Man, pa se očekivalo da će „zeleni“ zaigrati bolje, ali su ipak doživali treći neuspeh u poslednja četiri kola.

Limož se nalazi trenutno na „klimavoj“ 11. poziciji sa utakmicom više od svih sem Antiba, sa kojim je igrao na otvaranju 14. kola francuskog prvenstva.

0
0

9 Komentara

  1. Фали му Борхан Тадићи на позицији преЦедника Србије,Дачић на позицији додавача лове из кофера,Предраг Бојић на позицији директора лиге,Бубало на позицији судијске организације,и наравно Џип за гепековање судија(ударио у трамвај,који се кретао непрописно шинама.)

    0
    0
    Odgovori
  2. Jbg. mora otici nas 300 Grobara da mu pripomogne loma, navikao je DV da stvara i cini cuda uz nasu pomoc i najjacu i najbolju atmosferu na svetu, nije on za gey ‘skupove’ tj. ‘sterilnost’, da je bio za TO i dalje bi trenirao zVEZDU i ne bi ucestvovao, zajedno sa nama u njenom nestanku tj. GASENJUUU .!. XXAAXXAA .!. SAMO KKP, SAMO GROBARI, SAMO SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Vas 300 da odete i ti među njima,idiote?Pa ti nisi izašao iz svoje sobe,kretenčino neopevana a u mislima bi da ideš za Francusku,koju garant ne znaš ni na mapi da pronađeš.Eto,koliko je dobar tvoj guru i prodavac magle,najveći demagog na ovim prostorima.Ima ubedljivo najveći budžet u Francuskoj a nalazi se na 11.mestu.Nema njemu ništa bez podrške države i nameštenih i kupljenih utakmica,jedino tako egsistira.

      0
      0
      Odgovori
        • Pratim sve vesti a moram istinom da se izborim sa njegovim ovcama i argumentovano ih spustim na zemlju..
          Izgleda da vas, više boli što ga je dr.DR počistio sa parketa i poslao u inostranstvo da demonstrira svoje neznanje.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter