7
Košarka

FOTO: STARSPORT

I KOD VUJOŠEVIĆA IMA ‘BOMBI’: Evroligaška zvezda stiže u Limož!

Objavljeno: 20.12.16 u 15:30

Bivši trener Partizana sarađivaće u narednom periodu sa nekadašnjom ‘zverkom’ evroligaške košarke.

Duško Vujošević je na početku još jedne ne tako uspešne sezone u Francuskoj. Limož se trenutno nalazi na 11. mestu sa skorom od šest pobeda i sedam poraza. Plej-of i mestu među osam timova nije previše daleko, ali igra ne ubeđuje da će tako i biti.

Ali, preokret bi moglo da bude dovođenje velike evroligaške zvezde i nekadašnje uzdanice Barselone, Erazema Lorbeka, koji je stigao u Pariz na probu kako bi se Vujošević uverio u njegovu fizičku spremu.

Erayem lorbek

– Trenutno može da odigra između 15 i 20 minuta. Nama treba za više vremena. Radi po specijalnom programu. Svi znaju koliko je dobar i inteligentan igrač – rekao je Vujošević o Lorbeku, koji će na probi biti narednih sedam dana.

‘NIKOLA, NISAM TI JA MAJKA’: Jokiću saigrač pretio batinama!

Slovenac je u karijeri igrao za CSKA, Beneton, Unikahu, a iako ga već neko vreme nema na evropskoj košarkaškoj sceni, ima tek 32 godine i mogao bi da pruži dosta Vujoševićevom timu.

0
0

7 Komentara

  1. ..mojne Dule sve, ostavi jednu i za coksa, msm ‘bombu’, trebace mu, uveliko mu se sprema ‘transfer’ decenije, pa BAR nek’ se GRUVAAA i DALEKKKO CUJE .!. XXAAXXAA .!. BOOOMMM

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter