0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MELOUN: Niko nikad kao Nikola Jokić (VIDEO)

Objavljeno: 19.12.16 u 13:30

Strateg Denvera tvrdi da nije imao prilike do sada da sarađuje sa tipom igrača kao što je Jokić.
Amerikanac je srpskog košarkaša opisao kao plejmejkera koji je zarobljen u telu centra. Pojava koja nije standardna u svetu, kamoli u SAD gde preovlađuju „teške petice“.

U poslednjih nekoliko utakmica, Jokić se istakao fenomenalnim razigravanjima svojih saigrača, što nije moglo da prođe nezapaženo:

– Jokić je trebalo da bude debeli bek! On je bio plej dok je rastao, imao je uvek loptu u rukama. Zato mislim da su njegovi pasovi, kontrola lopte danas na fascinantnom nivou, jer razmišlja na način kao dok je bio bek, kazao je Majkl Meloun.

U svojoj drugoj NBA sezoni, talentovani reprezentativac Srbije prosečno beleži 11 poena, nešto više od sedam skoka i tri asistencije po meču.

– On sve igrače oko sebe čini boljim. Mislim da je to najbolja definicija velikog igrača. Podseća me na Vlade Divca kad je bio mlađi. I on je imao neverovatna dodavanja, gde god da se našao na terenu. Njega nikad nisam trenirao, ali takvog igrača kao što je Jokić prvi put imam u timu, bez ikakvog omalovažanja drugih, zaključio je Meloun.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter