4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA IMA ‘ZICER‘: Amerikanac nikad bliži crveno-belima (FOTO)

Objavljeno: 17.12.16 u 18:52

Turska štampa najavljuje da će Dion Tompson i Galatasaraj raskinuti saradnju.
Ergin Ataman je već „oterao“ dvojicu, a ovoga puta bi kajmak mogla da pokupi Crvena zvezda. Galatu je prvo napustio Džastin Dentmon, a kasnije i Rus Smit koji je umalo izbegao otkaz.

Turski mediji su u Istanbul već doselili iz Armanija Kalnietisa, a Amerikanca preselili u Beograd, gde će, kako navode, veoma brzo zaigrati.

Tompson ove sezone nije beležio rezultate ravne njegovom kvalitetu, Ataman je imao i previše strpljenja pošto je poznato o kakvom se treneru radi. Tamnoputi Amerikanac je u 10 utakmica Evrolige prosečno beležio 4,6 poena i 1,9 skokova.

Ovog košarkaša za Srbiju vežu lepe uspomene imajući u vidu da je 2007. u Beogradu osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina.

Na potezu je Crvena zvezda.

0
0

4 Komentara

  1. A šta će nama igrač koji njima nije dobar? Pa Zvezda je bolja od Galatasaraja smrdljivog.Za nas bi njihov odpadak bio samo minus.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..rodio je za kk gde kuzmic i djenka jedva cekaju da cuju ‘izvornu’ muziku njegovog prezimenjaka iz ‘rvatske i zapeevaju zajedno s’njim..crveno bela ‘sveta’ kockasta im boja-bratija zauvek..

    0
    0
    Odgovori
    • Ej nepismeni , umobolni ??? Nauči da nije normalno iskazivanje mržnje u vreme velikog posta . To još jednom dokazuje , da nisi ni Srbin ni pravoslavac, već iskompleksirani vatikanac !!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • Opet Gdk samosmeh sa drugim nikom ali ima nešto novo u njegovom novom niku a to je da je izašao iz sobe sa 4 zida i da ga je neko odveo u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu i da je dobio šifru.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter