0
Košarka

FOTO: STARSPORT

MALER: Teška povreda Zvezdinog ’vunderkinda’

Objavljeno: 07.12.16 u 15:40

Ligamenti istog kolena su opet stradali kod Aleksandra Aranitovića.

Izuzetno loš završetak godine za supertalentovaog igrača crveno-belih. Nova povreda istog kolena će Aranitovića ponovo odvojiti od parketa na duži vremenski period.

Samo što je zalečio povredu ligamenta iz januara ove godine, košarkaš rođen 1998. je na treningu zaradio istu. Ponovo će putovati u nemački Augzburg kod lekara koji su ga operisali početkom godine, nakon čega će se znati kolika pauza ovog puta čega mlađeg brata Petra Aranitovića.

– Prvi korak nakon novog peha koji se dogodio Aranitoviću je povratak u Nemačku, gde će ga narednih dana ponovo pregledati lekari koji su ga operisali početkom ove godine. Nakon novih pregleda biće utvrđen proces oporavka, saopšteno je od strane crveno-belih.

Aleksandar Aranitović je jedan od najvećih potencijala Crvene zvezde u ovoj generaciji mladih igrača. Odlične fizičke predispozicije i talenat koji ima ovaj mladi košarkaš još nisu stupili na videlo zbog teških povreda koje doživljava.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter