10
Košarka

Kosarka-FIBA Eurobasket 2015 Srbija v Francuska Medal Ceremony from left Ana Dabovic Milica Dabovic Kristina Topuzovic Danielle Page celebrate gold medal Budapest, 28.06.2015. foto: Starsportphoto©

MILICA DABOVIĆ IZNELA PRLJAV VEŠ: Napila sam se samo zbog Partizana, u reprezentaciji je loša atmosfera!

Objavljeno: 04.12.16 u 11:53

Doskorašnji kapiten ženske reprezentacije Srbije Milica Dabović otkrila je poprilično loše stvari vezane za boravak u nacionalnom timu.

U razgovoru za televiziju ‘Pink’ odnedavno penzionisana reprezentativka Srbije Milica Dabović iznela je dosta ‘prljavog veša’ iz nacionalnog tima, ali i govorila o svom privatnom životu.

Gotovo neverovatno zvuči njena izjava da je u selekciji Srbije vladala veoma loša atmosfera, posle osvojenog zlata na Eurobasketu, čuvene koreografije na balkonu i nedavno bronze na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

– Bog nam je dao uspeh, ne znam da li smo zaslužile, ali desilo se. Imale smo više sreće nego pameti, možda baš zbog loše atmosfere. Ipak, nisam želela više da plivam u nervozi i opterećenju. Negativna energija mi je mnogo smetala, bila sam razočarana. Reprezentaciju sam do prošle godine smatrala familijom, više ne. Zvala sam dečka Simona svaki dan i molila ga da me vrati. S druge strane, želela sam da osvojimo medalju, da znam da nisam trpela za džabe. Osvojile smo je, nakon toga imala sam još dve utakmice i rekla sam – kraj. Nije to više bilo to, nema te energije i atmosfere. Iskrenost me je koštala puno, ali ja sam čista pred sobom, ničega se ne bojim – izjavila je Milica Dabović.

ŠOKANTNA ISPOVEST MILICE DABOVIĆ: Predsednik jednog kluba je tražio seks!

Otkrila je i da je vređaju samo navijači Crvene zvezde, zato što je okoreli partizanovac, iako je i sama u karijeri igrala za Zvezdu.

– Kad stavim sliku, kažu mi: ‘Samo se skidaš, ništa nisi uradila u životu’, pa se zapitam da li znaju da razgovaraju sa mnom – istakla je Milica.

VESTERMAN ’GROBAR’: Tviter odgovor koji je obradovao navijače Partizana (FOTO) (VIDEO)

Odlaskom u penziju, kako sama kaže, konačno je zadovoljna svojim životom, jer do sada je živela samo kako joj nalažu treneri, ugovori i tuđa pravila.

– Nikad nisam zapalila cigaru, samo jednom sam se napila od 12 Bejlisa kada smo osvojili trostruku krunu u Partizanu. Bila sam pripita i počela sam da plačem, pa sam rekla da neću više nikad. Saopštili su nam da se klub raspada, da se nema para, iako smo imale sve trofeje. Rečeno nam je da se snađemo i nađemo nove klubove. Drugi su me odvojili od Partizana, niko nije stao uz nas i to me je najviše bolelo – poručila je Milica Dabović.

0
0

10 Komentara

  1. I jos kaze: Otkrila je i da je vređaju samo navijači Crvene zvezde, zato što je okoreli partizanovac, iako je i sama u karijeri igrala za Zvezdu. Pa kako nece da te vredjaju kad si se prodala za veceru,zenski Mustafa. Igrala za Zvezdu 1 titula,2 kupa,2 puta vicesampion drzave i kada je Zvezda pocela da se unistava a ZKK Galenika drzavni projekat da se nasiroko finansira ona zbrisala kod njih i jos glumi veliku grobarku i onda se cude sto su je Zvezdini navijaci vredjali…Obraz kao djon i mozga bez klasicna indijanka…

    0
    0
    Odgovori
  2. To si trebala da pričas dok si još igrala a ne kad si prestala.To samo pokazuje samo kakva si ličnost-nikakva.A i trebala si ranije daprestajneš da igraš ne bi reprezentacija ništa izgubila.

    0
    0
    Odgovori
  3. Glodari su tu da glodju, a i sta bI drugo radili?! Zubi bi im mlogo porasli ako ne bi bilo glodanja i zato SAMO GA GLODJI I GLODJI I GLODJI….

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa ne bi ni tih nekoliko trofeja videla da vas drzava nije gurala ZKK Galenika Partizan imate prijatelje haha…Bile osvojile nekoliko trofeja i pocele nosem da paraju oblake,posle pad vlasti raspad sistema,raspad tima,druga liga i sad kao glume vratili se u prvu ligu a napravili fuziju prosle godine sa Proleterom,ZKK Proleter 1953 Mutant Partizan,prozivate druge a nema gde niste fuzije pravili ha,ha…Zvezda je za vas Barselona u zenskoj kosarci 40 trofeja,28 Titula i 19 x Vicesampionke drzave,11 Kupova i jos 11 puta finalistkinje kupa,1 KES,1 x Vicesampionke Evrope,1 x Vicesampionke Medjunarodne Lige,7 Evropskih polufinala,smesno je i pricati dalje…

    0
    0
    Odgovori
      • A sta kao nije istina,smesan si bre…Fuzije,igranja u drugoj ligi,bankroti,sportsko-tehnicke saradnje kako ste ih zvali,gasenja itd nema u kom sportu to niste imali,pa skoro u svim kosarka muska i zenska,odbojka obe konkurencije,rukomet,zenski vaterpolo,atletika…pa u manjim sportovima tekvondo,boks,hokej,zenski stoni tenis,dzudo itd,smesni ste kao prazan bioskop hahaha…

        0
        0
        Odgovori
  5. POSLEDNJE RECENICE SU ODRAZ CELOKUPNOG STANJA U KOSARCI I SRPSKOM DRUSTVU, SLIKA I OGLEDALO ORGANA DEVASTIRANJA SRB. I SDP !!! SVAKA TI CAST-MILICE CARICE CRNO BELA !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mogu samo da zamislim koliko je malo finansija i podrske trebalo da se ocuva ZKK naspram svih ulaganja u fudbal.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter