4
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZA PRIMER SVIMA: Aleksandar Džikić pokazao klasu iskrenim šmekerskim potezom! (FOTO)

Objavljeno: 01.12.16 u 16:53

Strateg crno-belih je demonstrirao džentlmenstvo na delu posle sporne završnice Partizanove utakmice sa Sasarijem.

Puno se prašine podiglo prethodnih dana oko završnice utakmice Partizan-Dinamo Sasari, kao i reakcije Aleksandra Džikića na zapisnički sto koji je, opravdano, dodelio novi napad Sasariju posle drugog ofanzivnog skoka u finišu produžetka.

DA LI JE DŽIKIĆ BIO U PRAVU: Snimak nam daje jasan odgovor (FOTO) (VIDEO)

Grobari su nastavili da vređaju delegate posle meča, a Džikić se na konferenciji za medije izvinio devojci sa zapisničkog stola, iako je smatrao da je on bio u pravu. Kasnije se ispostavilo da je zaista ona bila u pravu, pa je trener crno-belih reagovao na pravi džentlmenski način.

– Dan kasnije, došao je do mog broja, pozvao me je telefonom i izvinio se. To mi se nije desilo za sve ove godine bavljenja ovim poslom. Uz to, poslao je pisanu poruku mojim roditeljima, da je on taj koji je vređao njihovu kćer, čime se ne ponosi, da se izvinjava, da se to više neće ponoviti i ako mogu da mu oproste – rekla je Ana, devojka koja je merila vreme, za ‘Blic’.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Džikić je nije vređao, ali jesu preostali Grobari u dvorani, a čak je i Žandarmerija morala da stane između zapisničkog stola i navijača.

– Nije bilo ni malo prijatno da slušam sve one uvrede i pretnje koje su stizale iza mojih leđa. Trener Džikić je burno izrazio nezadovoljstvo, nije vređao, ali nije bilo ni prijatno – rekla je Ana.

– Prihvatam izvinjnje i nisam ljuta posle svega – istakla je Ana, koja je i sama ispala korektna u celoj situaciji.

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Da mi je neko rekao da će Hečer ovako pucati penale rekao bih mu da je budala!

0
0

4 Komentara

  1. ..jbg. tako bi i sin Fahri Musliu-a trebao nama da se izvini za MNOOOOGO GORE STVARI“ OD OVE, MALE I BEZAZLENE OD DZILETA, koja je uobicajena u svetu sporta gde andrenalin tuce 300 na sat, ALI, videcemo, „SAT“ OTKUCAVA TIK-TAK, TIKA-TAKA, TIK-TAK…BOOOOMMMM .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gdk lepo uključi televizor i neka ti neko u tvoja 4 zida pronađe utakmicu na tv, neka ti donesu grickalice i sokić pošto ideš samo do klonje da sereš i pišaš jer drugo ne znaš. Zamlato, samosmeh je čudo, reci svojima da odu po uput pa pravac u odgovarajuću ustanovu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter