4
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA LI JE DŽIKIĆ BIO U PRAVU: Snimak nam daje jasan odgovor (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.16 u 17:55

U finišu produžetka protiv Dinamo Sasarija, Aleksandar Džikić osuo je paljbu po devojkama sa zapisničkog stola. Da li i sa razlogom?

Naime, trojka Džoša Kartera koja je bila odlučujuća za poraz crno-belih i koja je donela dva poena prednosti italijanskom timu, bila je predmet velike rasprave posle meča, ali i na konferenciji za medije.

Aleksandar Džikić žestoko je kritikovao zapisnički sto, čak su i navijači vređali te devojke, da bi im čak bila potrebna i zaštita Žandarmerije.

FOTO: HOTSPORT
FOTO: HOTSPORT

Međutim, ispostavilo se da je Aleksandar Džikić bio u krivu, odnosno, da nije imao osnova za žalbe kod zapisničkog stola, jer je sve bilo čisto, sudeći po snimku završnice spornog produžetka.

Naime, sat je bio resetovan zbog šuta Kartera koji je promašio, a ne zbog prethodne rampe Lukovića na Trevoru Lejsiju. Kasnije je Sasari uhvatio drugi ofanzivni skok, Stipčević je uputio ekstra pas za Kartera koji drugi put nije promašio.

(Izvor: youtube / TV Srbija)

Ispostavilo se da je sve bilo čisto i da su sve optužbe, ali i uvrede Grobara posle meča bile neosnovane. Makar kada se radilo o ovoj situaciji.

0
0

4 Komentara

  1. e moji grobari vecras smo pokazali ko smo i sta smo mada ja i dalje neverujem da mo mogli d pevamo minutu cutanja za strasnu nesrecu… bruka i sramota svih nas pa i mene pored tv

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma nije valjda Dzile bio u krivu? I nisu valjda grobari vredjali devojke za zapisnickim stolom? Ja u to ne verujem..Pa preposteni, preispravni placizai?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter