3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRVENO-BELI DOMINIRAJU: Priznanje za još jednog Zvezdinog košarkaša (FOTO)

Objavljeno: 29.11.16 u 12:31

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić najkorisniji je igrač 11. kola Jadranske lige, objavljeno je danas na sajtu regionalnog takmičenja.

Kuzmić je u pobedi Zvezde od 85:67 na gostovanju protiv Olimpije u Ljubljani postigao 20 poena, uz devet skokova i po jednu asistenciju i blok za ukupni indeks korisnosti 30, koliko je imao i Zoran Vrkić iz Karpoš Sokola.

Centar crveno-belih proveo je 24 minuta na parketu, devet manje od Vrkića pa je zato proglašen za najkorisnijeg igrača 11. kola Jadranske lige.

Najefikasniji igrač kola bio je Rajan Boatrajt iz Cedevite sa 23 poena, najbolji skakač košarkaš Mornara Oktavijus Elis sa 12 uhvaćenih lopti, dok je plej Budućnosti Markus Vilijams zabeležio najviše asistencija osam, a igrač Cibone Majkl Rejnolds je s upisao pet ukradenih lopti na meču protiv Zadra.

0
0

3 Komentara

  1. ..i JA bih mu odao „priznanje“, ALI, ZA GLUPOST tj. s’ ‘konja; na MAGARCCCCA, odnosno iz PAO-a u FMP-eee .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter