21
Košarka

FOTO: STARSPORT

U PARTIZANU MALI, U FRANCUSKOJ NAJVEĆI: Znate li koliki budžet ima Vujoševićev Limož? (FOTO)

Objavljeno: 23.11.16 u 00:22

Zbog toga Duško Vujošević trpi dodatne kritike na svoj račun.

Dok je Duško Vujošević bio trener Partizana, trajala je njegova borba protiv svih koji su, prema njegovom mišljenju, sistematski uništavali crno-bele i pokušavali da finansijskom destabilizacijom obezvrede napravljene rezultate.

Njih je itekako bilo za vreme dva mandata Partizanovog ‘generala’, ali je uvek uz to išla pozadinska slika o malom budžetu koji Partizan ima i nedovoljne pomoći države.

EUROBASKET 2017: Srbiju pogledala sreća, ispunila se želja Muti Nikoliću

Između ostalog, zbog toga je Vujošević i otišao iz Partizana i otisnuo se u Francusku gde već skoro godinu dana vodi pariski Limož.

Tamo nema tih problema i situacija je, moglo bi se reći, obrnuta nego u Partizanu. Limož je klub sa ubedljivo najvećim budžetom u Francuskoj sa 7.672.000 evra , od čega čak 2.469.000 evra ide na plate igračima.

viber image

Iza njega je Asvel, pa Le Man, Gravelins i tako dalje, ali svi oni imaju bolje rezultate od Limoža i to je glavni razlog kritika na račun Duška Vujoševića.

Njegov tim je trenutno na osmom mestu francuskog prvenstva sa četiri pobede i pet poraza, a poslednji je bio ubedljiv od Strazbura u nedelju uveče rezultatom 79:60.

0
0

21 Komentara

    • nemoj pricati gluposti, to sto se vam je svima upropastio detinjstvo, to razumem da ga mrzite, ali ne morate da lupate svasta.

      0
      0
      Odgovori
      • Ma „nije isto“ imati budžet u Evrima u Srbiji i budžet u Evrima u Francuskoj !!!!!!!! Ovi Evri u Srbiji su uvećani sudijama , KSS , velikim gepecima , velikom pljuvačinom , velikim „prevaspitavanjem“ sudija i delegata , davljenjima , štipanjima , koševima iz auta i td . i td . U Evropi toga nema , ajde sada se pokaži grobarska diko , stvaraj igrače , uzimaj titule, „raduj“ svoje fanatike !!!!

        0
        0
        Odgovori
  1. Dule je jedna legenda koju vi cigancici nikada necete imati! Proklinjat ce te ga dok ste zivi, a prije nego umrete prenjet ce te djeci a oni svojoj itd..dok je svijeta i vijeka Dule ce vam biti tamna strana zivota:-)

    0
    0
    Odgovori
  2. To je samo dokaz koliki je on prodavac magle i demagog a sto se strucnosti tice,nije ni osrednji.Dok je imao drzavu iza sebe,kao drzavni projekat,osvajao je sve sta je hteo jer je jedino tako moglo i moralo da bude.Toga vise nema i on,kao trener,moze samo da bude u zlatnoj sredini i to sa najvecim budzetom,samo sto nema proteziranja njegovog kluba.Valjda je sada jasno i njegovim ovcama,sto svakodnevno kukaju za njim,koliko ih je obmanjivao i kakav je kao strucnjak i covek,ispod prosecan.

    0
    0
    Odgovori
    • Prije nego isprdis nesto iz te plitke glave, procitaj ko je Dusko Vujosevic i sto je sve uradio sa partizanom, ono sto vi necete nikada postici sve da drzava sipa u vas jos 100 godina! Dule Vujosevic je proglasen za najboljeg trenera evrolige i samim time ti treba da cutis i da sa postovanjem izgovaras ime legende. Dosli ste u top 8 prvi i zadnji put i to ce vam biti istorijski uspjeh. Kada osvojite kup sampiona i budete 3 puta u polufinale ti onda slobodno raspravljaj o partizanu i Duletu, do tada prati fudbal jer tu imate istoriju!

      0
      0
      Odgovori
      • Upravo ti je to čovek i objasnio,praznoglavče.Osvajao je samo kad je imao državu iza sebe i neograničen budžet a sudije svirale po njegovim taktovima i kako on želi.Na takav način bi i ti,tako glup,osvojio sve to.Šta je postigao sa CSKA i najvećim budžetom u Evropi?Ništa i najurili su ga posle 2-3 meseca a jedini put tada nisu ušli na F16,samo zbog njega.Šta sad radi sa Limožom?Sredina tabele a najveći budžet u Francuskoj.Šta je uradio sa reprezentacijom 2006.?Potpuni fijasko i najslabiji plasman.Jesi li toliko glup ili lud,pa ne znaš da sabereš 2 i 2,koliko je.

        0
        0
        Odgovori
    • Vidim da si jedan od mnogih isfrustriranih navijaca sada vec ugasenog kluba, kojima je bas ovaj trener nabijao komplekse, cim koristis svaku vest o njemu da komentarises.O drzavnom projektu se zna jos od 2001, poznatom pod nazivom „evropska zvezda“, pa milionima bacenih para na razne ekezije, o benone, hendersone…..cak je I Vesic izneo podatke o 20 miliona unetih para u sada vec ugaseni klub.koji cak nije bio ni drugi, pre njega su bili I Hemofarm, I FMP (danasnji CZBG)…..cak su u godini kad su se ugasili bili sesti u KLS I ispali iz ABA takmicenja.Ali izgleda da je najlakse imati kolektivnu amneziju :)))))))

      0
      0
      Odgovori
  3. ZASICENJE, osvojio covek sve sto se moglo sa Svetinjom i uz to i ugasio poslednji crveni bastion, zaovstavstinu krcuna&bugarcica, krak komunizma i zla na balkanu i sada mirno gradi kk pricu sa Limozom, za njih, ne za sebe, za sebe mu treba“samo“ ovo malo zdravlja da sacuva, da se ne bi, bar ne jos, pridruzio pre vremena kkcz .!. XXAAXXAA .!. Uzgred, kada bi u Limozu imao „samo“ 300 pravih GROBARA, CUDO BI SVI TAMO DOZIVELI, KAOOO I MI DECENIJAMAAAAA SA DV I KKP .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. u njegovom vodjenju partizana partizan igra fajnl for sa najmanjim budzetom celog takmicenja a on proglasen za najboljeg trenera evrope o cemu vi pricate kakav gepek kakvi samari

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa kad je odlichan trener i u zemlji gde pistoje zakoni koji se sprovode!!! Kod nas je mogao sve bez para, da preti, otina, gepekuje….. Ima josh mnogo toga!!! A sad da chujdmo Glodara sa daske da vidimo shta ima da kaze o svom Limozu!!

    0
    0
    Odgovori
  6. А мало судије у гепек,шамарање на полувремену и успеће нешто.

    0
    0
    Odgovori
    • ..bas mi je drago da Brcko zavija, kao i Mostar, Sarajevo, Zadar, Zagreb…a ne Nis, Bg, NS itd itd.. .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
      • Ti bi sigurno voleo da je tako ali vi ste iz Zagreba i tako imate najvise navijaca a sto se srpskih gradova tice,to je opstepoznato da su svi Zvezdini i to bas ubedljivo.U Nisu je bar 60%zvezdasa,Krusevac i Jagodina,Cacak,takodje,u NS ih ima vise nego glodara i firmasa zajedno,za Bgd da ne pricamo.

        0
        0
        Odgovori
        • Kakve ti gluposti pises, ni u Nisu, ni u Krusevcu I Cacku, a tek u Kragujevcu nije takav procenat, za NS si bas lupio, a sto se Zagreba tice, procitaj ko je Slavko Komar I ciji je procasni predsednik SD bio, za neupucene Zvezdin pocasni predsednik.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter