Zbog toga Duško Vujošević trpi dodatne kritike na svoj račun.

Dok je Duško Vujošević bio trener Partizana, trajala je njegova borba protiv svih koji su, prema njegovom mišljenju, sistematski uništavali crno-bele i pokušavali da finansijskom destabilizacijom obezvrede napravljene rezultate.


Njih je itekako bilo za vreme dva mandata Partizanovog ‘generala’, ali je uvek uz to išla pozadinska slika o malom budžetu koji Partizan ima i nedovoljne pomoći države.

EUROBASKET 2017: Srbiju pogledala sreća, ispunila se želja Muti Nikoliću

Između ostalog, zbog toga je Vujošević i otišao iz Partizana i otisnuo se u Francusku gde već skoro godinu dana vodi pariski Limož.

Tamo nema tih problema i situacija je, moglo bi se reći, obrnuta nego u Partizanu. Limož je klub sa ubedljivo najvećim budžetom u Francuskoj sa 7.672.000 evra , od čega čak 2.469.000 evra ide na plate igračima.

viber image

Iza njega je Asvel, pa Le Man, Gravelins i tako dalje, ali svi oni imaju bolje rezultate od Limoža i to je glavni razlog kritika na račun Duška Vujoševića.

Njegov tim je trenutno na osmom mestu francuskog prvenstva sa četiri pobede i pet poraza, a poslednji je bio ubedljiv od Strazbura u nedelju uveče rezultatom 79:60.