3
Košarka

FOTO: Crvena zvezda KK

SJAJAN POSAO: Zvezda produžila saradnju sa sponzorom s kojim se ponosi (FOTO)

Objavljeno: 22.11.16 u 18:05

Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je danas ugovor o tehničkom sponzorstvu sa kompanijom Honda, svojim dosadašnjim partnerom.

Ugovor je potpisao do kraja sezone, a ključeve Honda CR-V modela preuzeli su prvotimci Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Nejt Volters, koji su direktorki kompanije Delta Automoto, Aleksandri Đurđević, uručili košarkašku loptu sa potpisima igrača.

– Veliko nam je zadovoljstvo što je tako poznata i velika kompanija prepoznala šta radimo i što podržava KK Crvena zvezda. Nadam se da ćemo se i u ovoj sezoni zajedno sa brendom Honda radovati novim pobedama i trofejima u sezoni koju smo uspešno započeli, rekao je direktor crveno-belih Davor Ristić.

Čarls Dženkins će drugu sezonu voziti Hondin automobil.

– Još prilikom prvog dolaska u Crvenu zvezdu vozio sam Hondin model CR-V, a u njemu ću rado uživati i ove sezone jer je vrlo udoban i pouzdan. Drago mi je što je Honda, inače veoma popularan brend i u SAD odakle dolazim, partner mog kluba već godinama. Ovo je za mene prirodna saradnja – uspešnih sa uspešnima, rekao je 27-godišnji američki plejmejker.

igraci-i-honda-3
FOTO: Crvena zvezda KK
0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter