in ,

SJAJAN POSAO: Zvezda produžila saradnju sa sponzorom s kojim se ponosi (FOTO)

FOTO: Crvena zvezda KK

Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je danas ugovor o tehničkom sponzorstvu sa kompanijom Honda, svojim dosadašnjim partnerom.

Ugovor je potpisao do kraja sezone, a ključeve Honda CR-V modela preuzeli su prvotimci Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Nejt Volters, koji su direktorki kompanije Delta Automoto, Aleksandri Đurđević, uručili košarkašku loptu sa potpisima igrača.

– Veliko nam je zadovoljstvo što je tako poznata i velika kompanija prepoznala šta radimo i što podržava KK Crvena zvezda. Nadam se da ćemo se i u ovoj sezoni zajedno sa brendom Honda radovati novim pobedama i trofejima u sezoni koju smo uspešno započeli, rekao je direktor crveno-belih Davor Ristić.

Čarls Dženkins će drugu sezonu voziti Hondin automobil.

– Još prilikom prvog dolaska u Crvenu zvezdu vozio sam Hondin model CR-V, a u njemu ću rado uživati i ove sezone jer je vrlo udoban i pouzdan. Drago mi je što je Honda, inače veoma popularan brend i u SAD odakle dolazim, partner mog kluba već godinama. Ovo je za mene prirodna saradnja – uspešnih sa uspešnima, rekao je 27-godišnji američki plejmejker.

igraci-i-honda-3
FOTO: Crvena zvezda KK

Autor: MaxBet

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

GENIJALCI: Ovo je najoriginalniji, a opet očajnički pokušaj da prisustvuješ meču voljenog kluba iako nemaš kartu

ĐORĐEVIĆ PORUČUJE: Znamo šta nas čeka na Evropskom prvenstvu