13
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TEŠKO DA JE MOGLO GORE: Igrači Zvezde zarobljeni na aerodromu, agonija traje već 12 sati! (FOTO)

Objavljeno: 11.11.16 u 09:24

Na svu muku usled teškog poraza u meču u kom su vodili tokom većeg dela, kao i gustog rasporeda, ekspedicija crveno-belih u Kazanju trpi novu torturu i probleme.

Crvena zvezda ušla je u novi težak ritam utakmice ABA j.t.d. i Evrolige, posle jučerašnje utakmice u Kazanju i poraza od 65:62, Zvezda je trebala sutra od 19 časova već da igra protiv Cibone u Zagrebu.

Zbog toga je Davor Ristović sinoć na svom Tviter profilu obavestio javnost o težini puta crveno-belih iz Kazanja za Moskvu, a zatim odatle u Zagreb.

Međutim, ovog jutra stiglo je novo obaveštenje koje javnost obaveštava da ekspedicija Crvene zvezde još nije krenula iz Kazanja, te da su svi letovi otkazani zbog ledene kiše koja zaustavlja saobraćaj.

Igrači i stručni štab su, kako kaže, bez minuta sna, a još uvek nije poznato kada bi mogli da nastave iovako sam po sebi težak put.

Zbog toga još uvek nije poznato da li će sutrašnji meč protiv Cibone biti odložen ili će doći do pomeranja. Navijači su se poprilično zabrinuli, što govore i komentari na društvenim mrežama.

Meč između Cibone i Zvezde trebalo je da se igra sutra od 19 časova.

0
0

13 Komentara

    • NAŠA DIJAGNOZA MRZIM LIMENKE I SVE ŠTO IM PRIPADA UNIŠTAVAJU OFK,RADNIKI,ORK BEOGRAD SAD ZRENJANIN SAMO DA OPSTANETE PITAJ ČOKIJA KAKO JE PROMENIO OPET IME SAMO DA ŠILB NEUZME LOVU KOJU DUGUJU.

      0
      0
      Odgovori
      • A ko je uništio Beobanku,Beopetrol,BFC,Hemofarm i još mnoge KK?Naravno tvoj mali klub jer je radio šta je hteo,samo da on opstane i bude jedini prvak ali otišli su dosmanlije sa vlasti i to više nećete doživeti nikad.A ove gluposto oko OFK i neke druge klubove,verujem da niko i ne razume šta si hteo da kažeš jer ti dijagnoza nije samo da mrziš,već mnogo teža,ti si dečko rođen bez mozga,kao i ostali tvoji sledbenici koji navijaju za to zlo od kluba.

        0
        0
        Odgovori
    • Nemoj Hrvat da zamenjujes teze…Zna se vrlo dobro ko je gde nastao, i tu ne pomaze nikakvo spinovanje.Pogotovo fudbalski klub koji je nastao od reprezentacije NDH.

      0
      0
      Odgovori
  1. ..neka predaju tekmu sluzbenim rezultatom, i onako im se mutant raspada, mnooogo tudjeg tj. stranog novca „investirano“, a rezultat=NULA .!. XXAAXXAA .!. Ako se izuzme PP-APARATTT u vitrini novoosnovanog frank. klubica .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo glupi franjevcu,jesi svestan kakve nebuloze pišeš i smeješ se sam sebi.Koji je to nula rezultat?Jel misliš na to što imamo nula poraza u ABA ligi,što sa vama brišemo parket,kad poželimo,što u EL ostvarujemo iz godine u godinu sve bolje rezultate ili što smo od mogućih 6 trofeja,osvojili 5 zadnje dve godine a ove ćemo dodati još 3 nova?Jel to nula rezultat po tebi i tvom idiotskom mozgu,ako ga uopšte imaš,barabo?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter