23
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DELIJE SE PITAJU ‘DOKLE’: Da li je ovo greška Radonjića o kojoj bruje svi forumi? (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.16 u 20:05

Crvena zvezda je u neizvesnoj završnici poražena od Uniksa 65:62, a po mišljenju navijača glavni krivac za poraz crveno-belih je Dejan Radonjić.

Strateg crveno-belih je izgubio još jednu utakmicu u završnici, iako je nešto više od dva minuta pre kraja njegov tim imao lepu prednost. Smušenost u napadu ponovo je koštala Zvezdu pobede, ali je jedna odluka crnogorskog stručnjaka posebno iznervirala navijače. Reč je o napadu Uniksa na 17 sekundi pre kraja utakmice. Dejan Radonjić je doneo odluku da pri prednosti svog tima 62:60 najboljeg igrača ruskog tima Kita Lengforda čuva sa visokim igračem kakav je Marko Simonović i otvori mu šut za tri poena. Amerikanac je taj poklon iskoristio i to je bio kraj za crveno-bele. Da li se slažete sa većinom navijača da je trener Crvene zvezde odgovoran za poraz i konstatacijom da su Dangubić ili Jović morali da čuvaju ‘haubicu’ Uniksa?

Pogledajte na 1:25 snimka:

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

23 Komentara

  1. Radonjic je napredovao izuzetno sa Zvezdom i postao odlican trener.Potrebno mu je samopouzdanja i da zavrsava,odnosno privodi utakmice kraju onako kako vodi utakmicu sve vreme.To se resava psihoterapijom i treningom samopouzdanja,jer je sada vec definitivno problem u treneru,koji ulazi u histericna resenja i bez ikakve potrebe spusta gard i gubi 10 istih utakmica.

    0
    0
    Odgovori
  2. 60 sekundi prije kraja utakmice voditi 8 razlike i na kraju izgubiti nemoze mi niko reći da za to struka nije kriva,,,Radonjić je odavno najslabija karika u Zvezdi to svi dobri poznavaoci košarke znaju,,,ps zna to i Čović samo ne znam sta ceka,,,

    0
    0
    Odgovori
  3. Prijatelji nije prva utakmica da Radonjic u zavrsnici meca predaje pobedu protivnicima, dosta je bilo takvih utakmica, ili menjaj taktiku ili odlazi Radonjicu.

    0
    0
    Odgovori
    • Moje je misljenje da Radonja nikad nije umeo da odradi zavrsnicu to nije prvi puta. Moja zvezda je izgubila samo zato sto uvek u zavsnii meceva spusa gard, pa pre par dana som pobedili franjevce i trebli smo da ih dobijemo 30 razlike ali je opet ta poslednja cetvrtina veliki problem, moje je misljenje da Bozidar Maljkovic moj Krajisnik ne bi dopustoda NIKADA da igramo opusteno i da bi Zvezda sa ovim igracima (da imamo jos jednog kvalitenog centra) igrala polufinale i mozda finale. E da nam je Kalina,Bobi,Majk verujte mi da bi Maljkovic bio Sampion EL. Bratski Pozdrav iz Norveske.

      0
      0
      Odgovori
  4. da podsetim zvezda je par minuta pre kraja imala 52-60 (+8), oda tada uniksa pravi 13-2 i podedjuje 65-62, e za to je kriv radonjic i tu se vidi njegovo neznanje, a ne zbog trojke lengforda.

    0
    0
    Odgovori
  5. Prim.aut. ako je čuvao Langforda sa visokim igračem,a ne sa niskim onda može da znači da je primarno branio šut a puštao prodor ??? Nađite košarkaške novinare pa nek pišu…a da je promašio svi bi rekli „majstore“…krenuo je u desni prodor i napravio „step-back“ šut…to je jako težak šut…ali,ga je pogodio…igrač,koji inače ima milion po sezoni…da li je trebalo da pravi faul ? stvar odluke je to…

    0
    0
    Odgovori
    • Taj sut uopste nije tezak, to svi znaju koji su pokusali tako nesto. Isto tako kad uradis dribling kroz noge, prosto lopta tako lepo legne u saku, jedino moze da bude prejaka ili preslaba lopta, dok je pravac odlican. Langford je van serijski igrac, to se video protiv fenera.

      0
      0
      Odgovori
  6. Pobedili smo mrtvi partizan, hteli mi to da priznamo ili ne koji nas je oducio od kosarke (npr. titula 92/93 posle 21 god) sa 49 sl. bacanja naspram njihovih 17, inace bi nas odvalili od zivota, sta da ocekujemo od el koju nezasluzeno igramo. Iskreno. I da se zahvalimo dok igramo oa ovakav nacin. Pusti nas Radnicki, Cibona djordji promeni pravila. Dobro je dok igramo, cutite.

    0
    0
    Odgovori
  7. DOKLEEE..???!!!!! Pa bar dotle, dok su vam SPONZORI Todoric-IDEA i milo-VOLI-ga, Radonja je STIG’O U PAKETU.U.U. I AMA BAS ZA NISTA SE ON TU NE PITA, SLUZI SVRSI tj. kleptomaniji BANKOMATA i CUTI I … .!. XXAAXXAA .!. A i dok se FMP-e gazda pita za nesto, jos, mada poglavlja se otvaraju, krimosi se zatvaraju.u.u. …. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter