7
Kladionica

FOTO: STARSPORT

GLAVOBOLJE ZA DŽIKIĆA: Partizan veoma oslabljen u Mađarskoj

Objavljeno: 09.11.16 u 13:11

Crno-beli večeras od 18 časova igraju meč četvrtog kola FIBA Lige šampiona.

Ekspedicija Partizana doputovala je još juče u Mađarsku, ali sa ‘okrnjenim sastavom’ pošto treneru Džikiću na raspolaganju nisu kapiten Novica Veličković i centar Đorđe Majstorović.

– Očekuje nas veoma važan meča za našeg protivnika i njihovog trenera. Poslednji rezultati Solnoka nisu pravi odraz kvaliteta koji poseduju, stoga očekujemo njihovu reakciju. Mi moramo da pariramo njihovoj energiji i motivaciji. Neki važni igrači neće biti u našem timu, ali to će istovremeno biti šansa za druge momke da se oprobaju protiv iskusnog i čvrstog protivnika, rekao je Džikić.

Partizan je postavljen za favorita od strane kladionica, ali nakon informacije da u Mađarsku nisu doputovali Veličković i Majstorović kvota na pobedu domaćeg tima počela je da doživljava blagi pad.

Ukoliko ipak verujete u dvojku, znajte da vam MaxBet nudi kvotu 1,60. S druge strane, ako mislite da crno-beli nisu imali dovoljno vremena za oporavak nakon ‘večitog derbija’, onda ne bi bilo loše da probate sa kecom, koji se plaća sjajnom kvotom – 2,40.

0
0

7 Komentara

  1. Pa to što ne putuje Novica nije udarac već dobitak. Iskreno mislim da ga Saša očekuje na pecanju u Baru. A Majstor da vozi gliser, e to je uživancijaaaaaaaaa

    0
    0
    Odgovori
    • Vazno je da ste vi tuzni posle utakmice da „zamrznutim“, i da ce jos dugo, dugo da bude tako, a vi Zvezdu zovite kako hocete,ako vam je tako lakse…

      0
      0
      Odgovori
  2. Ahahahaha jako teško gostovanje protiv slavnog moćnog szolnoki olaja ahaha e upuvana partizanko stigla te je karma,ajde da te pokopamo da se jede sarma.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter