1
Košarka

TUČA U DUELU DVA PARTIZANOVCA: Sa jedne strane Nejt Džavai, sa druge Aleks Marić… (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.16 u 20:11

Nejtan Džavai i Aleks Marić sastali su se u meču australijske lige, u kom je umalo došlo do tuče, a glavni je po običaju bio Aleks Marić.

Nekadašnji centri Partizana, Aleks Marić i Nejt Džavai, sada su članovi Sidnej Kingsa i Kerns Tajpansa i upravo ova dva kluba sastala su se u meču australijske košarkaške lige.

Aleks Marić navikao nas je često dok je nosio crno-beli dres na sukobe i tuče na terenu, a umalo je tako bilo i ovog puta, usled jedne situacije pod košem gostiju.

Vortington, saigrač Džavaija, je uhvatio jednog igrača iz Marićevog tima za vrat, na šta je Australijanac srpskog porekla žestoko nasrnuo na Vortingtona.

Visoki košarkaš je bio potpuno nemoćan pod rukama Marića, što dovoljno svedoči o snazi, ali i besu bivšeg centra Partizana.

Evo kako je sve to izgledalo:

(Izvor: youtube / Ashleigh Baker)

0
0

1 Komentara

  1. Vortington je bio jedan od najskolovanijih i igraca koji su igrali najlepsu kosarku u ABA LIGI ikada, ali su ga je teska povreda omela da ostavi dublji trag u Radnickom. Sva trojica su veliki igraci i velike zvezde u Australiji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter