3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DAN PRED DERBI: Džikić otkrio prvi korak ka pobedi protiv Zvezde (FOTO)

Objavljeno: 07.11.16 u 00:14

Osmo kolo regionalne ABA j.t.d. lige donosi i prvi ovosezonski duel crno-belih protiv Crvene zvezde.

Crno-beli u sutrašnji meč ulaze sa skorom od šest pobeda i jednog poraza u regionalnom takmičenju i nakon pobede protiv Zielone Gore u okviru FIBA Lige šampiona.

DERBI NAD DERBIJIMA: Ko će slaviti u košarkaškom? (ANKETA)

U najavi utakmice, trener KK Partizan, Aleksandar Džikić je izjavio:

– Naš sledeći protivnik je ovog leta ispunio nekoliko preduslova za dobre rezultate. Pre svega, zadržali su sve domaće igrače koje su hteli da zadrže, uključujući i one sa reprezentativnog spiska, zadržali su trenera koga su hteli da zadrže, i taj nukleus nastavlja da živi i radi zajedno i to sigurno povećava ukupan timski kvalitet, a pored toga i ubrzava procese uklapanja i uigravanja novih igrača, koji opet donese više eventualne raznovrsnosti u napadu, jer mogu da igraju na više pozicija.

– Naš prvi zadatak je da se spremimo da njihovu čvrstu i upornu igru u odbrani, sa puno kontakta i presecanja linija u napadu, koja im olakšava igru u napadu. Znam da će igrači obe ekipe biti motivisani i da će to biti borbena utakmica – zaključio je Džikić.

PRONAŠLI NAČIN: Košarkaši Partizana stekli otpornost na minus pre “večitog derbija” (FOTO)

Inače, pobeda bi bio idealan rođendanski poklon za Džikićevog pomoćnika, Dušana Kecmana, koji je u nedelju proslavio svoj 39. rođendan.

Partizan mu je, kao i uvek, čestitao putem Tviter naloga.

0
0

3 Komentara

  1. Veliki sam grobar, ali se nikako ne slazem da treba pojedinci oprastaju dugove, sa pravom ih je tuzio, i svako neka ih tuzi kada ne ispostuju ugovor!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kecmane kako te nije sramota da sedis na klupi kluba koji si , po nagovoru taste, tuzio za 75.000 evra. Kluba, na ciju molbu si kod Zeljka u Grckoj za sedeenje na klupi zaradio stotne hiljada evra. Kluba kome su mnogo vece cifre oprastali strnci koji za njega nisu ni culi dok nisu dosli u Beograd.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter