2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Leks/Ivica Veselinov

MILOJEVIĆ: Na ovaj način se ne igra ozbiljna košarka

Objavljeno: 06.11.16 u 09:02

Košarkaši Mega Leksa doživeli su još jedan poraz u regionalnom takmičenju i ponovo u samoj završnici.

Krka je slavila sa 95:96 a košarkaši Mege će imati za čime da žale pošto su ih skupo koštala promašena slobodna bacanja i greške u finišu.

ABA LIGA: Mega baš nema sreće…

Kapiten Mega Leksa, Rade Zagorac, koji je postigao 19 poena, istakao je da je ekipa morala da ima više hrabrosti u završnici meča.

– Čestitam Krki na zasluženoj pobedi. Došla je na naš teren i ubacila skoro 100 poena što je za svaku pohvalu. Igrali smo jako loše u defanzivi. Uspeli smo da se vratimo posle lošeg početka. Ali po ko zna koji put, neodgovornim igranjem, dopustili smo rivalu da dođe do 96 poena. Nismo imali dovoljno hrabrosti u završnici. Bez toga ne možemo da pobedimo već nekoliko utakmica. Pokušaćemo da to ispravimo i izađemo na trijumfalni kolosek, izjavio je Zagorac.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je izjavio da je bilo previše grešaka da bi se dobila utakmica.

Na ovaj način ne može da se igra ozbiljna košarka, niti da se dobijaju utakmice u jednoj kvalitetnoj ligi, kao što je ABA. Primili smo 96 poena, u trećoj četvrtini 32, u prvoj 26. Ako to ne promenimo, ovako ćemo završavati utakmice. Na kraju, imali smo previše grešaka. U egalu smo promašili četiri bacanja i zicer, na sve to izgubili loptu. To je previše da bi se dobila utakmica u egalu. Krka je igrala dobar meč i čestitam joj na pobedi. Nama ostaje da radimo i da ispravljamo stvari koje ne valjaju, izjavio je Milojević.

Sledeći meč Mega igra u petak, kada je gost Igokei.

0
0

2 Komentara

  1. Znamo SVI Miloje, na koji „nacin“ se igra OZBILJNA kosarka-TRENUTNOOO OVA BANKOMAT ABA-LIGA, kao i VAJLD KARD EL-LIGAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter