4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SIMONOVIĆ I BJELICA: Bićemo spremni za derbi

Objavljeno: 05.11.16 u 11:08

Crvena zvezda doživela je poraz u meču Evrolige sa Baskonijom 70:63, a već u ponedeljak je očekuje novo veliko iskušenje, duel sa Partizanom u ABA ligi.

– Partizan je čvrst protivnik, sa dosta kvalitetnih pojedinaca. Nalazimo se u jakom ritmu, posle derbija imamo tri vezana gostovanja, ali imamo visoke ciljeve i moramo da ih napadnemo. Nadam se da ćemo uspešno prebroditi taj period, rekao je Bjelica.

JEDAN OD LEPŠIH POTEZA: Da je bilo više Simonovića možda bi Zvezda i dobila meč (VIDEO)

Marko Simonović smatra da igrači Zvezde moraju da nađu snagu za duel sa večitim rivalom.

Ne dovodi se u pitanje da ćemo biti spremni za derbi. Imamo vremena da se spremimo i odigramo prema očekivanjima“, zaključio je Simonović.

Utakmica ABA lige između Crvene zvezde i Partizana igra se u ponedeljak od 21 sat u hali Aleksandar Nikolić.

0
0

4 Komentara

  1. Ma stipu „spremnost“ za „derbi’, Mi smo pre nekoliko dana odigrali DERBI sa vasim PRVIM KK, sa klubom gazde i ekipe koja je KUPILA VAS GRB, nego, kakvo je objasnjenje za sinocni poraz od ANONIMNE I LIMITIRANE KK ekipice, UPRKOS SIPANJU NOVCA BANKOMATA U VAS MUTANT KLUBBB .!. XXAAXXAA .!. BRUKA STE NATURALIZOVANIH KRCUNOVIH KOLONISTA U SRBIJI .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter