19
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Čekajući centra… A, onda odgovor koji će naljutiti Grobare!

Objavljeno: 04.11.16 u 21:40

Crvena zvezda je poražena od Baskonije u 5. kolu Evrolige, a Dejan Radonjić kaže da je očekivao ovako težak meč.

– Meč protiv veoma kvalitetnog protivnika. Potvrdila su se moja očekivanja. Veoma tvrda utakmica protiv fizički jakog rivala. Izgubili smo previše lopti i to se na ovom nivou takmičenja kažnjava. U napadu nismo uspeli da se priključimo, igrali smo dobru odbranu pogotovo u drugom poluvremenu, ali u napadu smo izgubili – rekao je Dejan Radonjić.

Trener Crvene zvezde je potom istakao da je klubu potreban još jedan centar i da se nada uskoro dobrom poslu.

– Trudimo se da pronađemo dobrog centra, jer ih nema previše na tržištu. Pokušavamo da nađemo najbolje rešenje, jer onog idealnog nema.

Dejan Radonjić je i malo ‘pecnuo’ Grobare pred derbi koji je na programu u ponedeljak u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Na pitanje našeg novinara šta očekuje od najveće utakmice na ovim prostorima, Radonjić je bio kratak.

– Ma tu utakmicu ćemo sigurno dobiti!

Ppripremio: Strahinja Nikolić

0
0

19 Komentara

  1. Sramota je sta sebi dozvoljava jedan trener kao sto je Radonjic … Ponizavati jedan klub kao sto je Partizan je stvarno sramota…Desavalo je se u proslosti da Zvezda pobedi Partizan i sa tri puta losijim timom a sada treba uzeti u obzir da je Partizan sve jaci i da nije mnogo daleko od Zvezde … Ovo je utakmica gde skoro nikad nema favorita,to je veciti derbi u kom pobedjuje onaj sa vecim srcem…Toliko,Pozzz za moje Grobare

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde ne jedi govna molim te …vi ste zasluzili da vas pljujemo gde hocemo i kad hocemo i na kraju moze nam se jer cemo da vas jebemo dupke u ponedeljak.A ti sa svojim dzikicem i dlaje cvili na kzn i ulazite pare u klub od drzave a na istu pljujte.To mogu samo crno bela stoka!

      0
      0
      Odgovori
    • A kakav je to klub,kao prvo?Kao drugo,cime vas je ponizio?Svaki iole normalan ljubitelj kosarke i poznavalac prilika u ovom sportu,bi vam rekao isto.Jedino vasi nerealni navijaci se nalaze pogodjonim kad im neko kaze istinu u oci.To jeste najrealnije i svako ko bi ocekivao drugaciji ishod te utakmice,nije normalan.Cak i vas portparol Tegi,bi isto izjavio.Jeste da ce te vi igrati sa 200% snage,koristiti i neke vreste droge,samo da bi bili u igri do zadnjeg sekunda ali kvalitet presudjuje i Zvezda je apsolutni favorit.

      0
      0
      Odgovori
      • Dobar je Radonja grobar i nemojte pogresno da ga shvatate nikog on nije vredjao nego u nedostatku reci posle izgubljene utakmice, nije znao sta da kaze nego je rekao prvo sto mu je palo na pamet a to je „samo da ne izgubimo u ponedeljak“. P.S. Ja bih voleo da ostane tu gde jeste sto duze.

        0
        0
        Odgovori
        • Naravno da bi voleo,kao i većina zvezdaša što bi volela.Od poslednjih 6 potencijalnih trofeja u ligi sa hrvatskim partizanom,osvojio je 5 a po svemu sudeći,dodaće još 3 ove sezone.Neka ostane što duže da vam nabija komplekse i da vas ponižava.Za tekmu u ponedeljak bi svako rekao isto jer se drugo i ne očekuje.

          0
          0
        • Sa timom koji su vam kupili poreski obveznici u poslednje 3 godine i ja da sam trener osvojio bi više. Ništa niste mogli da osvojite dok nas niste urušili kompletno počev od PP aparata, 3 na 5, namerno povređivanje igrača, progona prof. dr DV itd. Ostani radonja grobaru.

          0
          0
        • A ko je vama kupovao igrače 13 godina nego poreski obveznici i to ste potpisivali blanko ugovore,igrači su sami upisivali cifre,za koje su hteli da igraju.Otimali ste iz svih klubova najbolje igrače a klubove gasili ili pokušavali da ugasite i to sve u vreme vladavine žutih dosmanlija.Sada je to vreme,hvala dragom bogu,prošlo i vas nema nigde,kao što i zaslužujete,kad niste pod patronatom države.Prodavac magle i najveći demagog je otišao van granice i tamo dokazuje koliko je dobar trener,kad nema državu i sudijsku organizaciju iza sebe,nema ga nigde sa klubom,kao što ga nije bilo ni sa CSKA.Ne znam samo kad je to bilo namerno povređivanje igrača,izgleda da si samo ti sanjao o tome.I samo još nešto,ko je vama kupio ovih 10 novih igrača,poreski obveznici ili su došli da igraju za semenke i suncokret u trećerazredno evropsko takmičenje?Ovo je odgovor na tvoj zadnji komentar,tj.zadnju nebulozu koju si napisao.

          0
          0
  2. Lako je pobediti urušeni Partizan sa vaših 9 miliona budžeta, kada u Partizanu vrede trener i plej (ako je raspoložen) ali to nije tema nego je tema večerašnja utakmica. Ako si hteo da se dodvoriš navijačima i gazdi zbog ovog prskanja onda u redu.

    0
    0
    Odgovori
    • Govedo..zvezda ima budzet od 5.7 miliona evra dok partizan ima 4.9 e sad Partizan “nema para“ ali zato ima da plati igraca od 450 000e ili na rpimer “nemapara“ a dovedu 8 igraca za budzet od 1.8 miliona…e sad da li se secas slika i utakmica iz 2000.1.2.3.4.5…10…i na dresu partizanovih igraca koji sponzori stoje???A na Zvezdinom??Prema tome nemoj da se javljate nego da cutitie i trpite a molimte Boga da vas ne ugasimo!
      I srecno u kupu Ekrema Jevrica u popodnevnom terminu!

      0
      0
      Odgovori
      • Ti kazes nekome govedo, majmune nepismeni . Tebi su bas rekli koliki im je budzet . Tri godine pratis kosarku majmune balavi , pa samo palamudis . Ako vec ne znas da se ponasas nemoj ni da komentarises druge . Svako navija za koga hoce , ali to ne znaci da svaki balavac moze da vredja ljude .

        0
        0
        Odgovori
  3. Za vadjenje kod cokija jer ih ovi anonimusi osurise kao prasice, morao je da malo pomene one od kojih se plasi. U strahu su buljave oci. Ali volim ga samo sto je grobar.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter