5
AdmiralBet ABA Liga

TRAGEDIJA U BARU: Ubijen navijač Crvene zvezde nakon košarkaškog meča!

Objavljeno: 31.10.16 u 21:54

Nakon što je završena utakmica ABA JTD lige između Mornara i Crvene zvezde, ispred Sportskog centra „Topolica“ u Baru ubijen je navijač beogradskog kluba.

Navijač Crvene zvezde, Ivan Laban, ubijen je nakon večerašnje utakmice u Baru. U trenutku napada, Laban se nalazio u svom automobilu, parkiranom u blizini službenog ulaza u dvoranu.

Prema informacijama do kojih je došao Mondo, ubijeni mladić bio je na meču sa svojom devojkom. Nakon što je meč završen, Laban je seo u svoj automobil i krenuo sa parkinga. Međutim, u tom trenutku vozilu je prišao motocikl na kojem su bile dve osobe, od kojih je jedna osoba ispalila više hitaca u ovog 29-godišnjaka.

Laban je prilikom dolaska Hitne pomoći davao znake života dok devojka nije ranjena, ali je bila u stanju velikog šoka. Ubrzo potom, Laban je preminuo u barskoj Opštoj bolnici od zadobijenih rana.

Velika tragedija, i sve to nakon košarkaškog spektakla u Baru.

0
0

5 Komentara

  1. А лепо смо вам говорили јуче: „Метак вас чека“, а ви нам нисте веровали!

    0
    0
    Odgovori
  2. E, jado kukali, o čemu ti pričaš… Porediš vjerovtno nevinog momka sa ološem koji ti je na tribinu donio više štete nego koristi…

    0
    0
    Odgovori
    • E moj Franjevac…sta ti lupetas!!! Prvo nismo mi bolesni kao vi Hrvati, da likujemo kad bilo ko izgubi zivot… a drugo – Sale je bio cigan koji vam je zauzeo tribinu i morali ste da ga slusate MISU mali

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter