3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OVO SU ČEKALI: Legenda Partizana poručila nešto zbog čega će Grobari odlepiti od sreće (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.16 u 23:30

Dušan Kecman, ljubimac Grobara i legenda Partizana, smatra da je za ovaj tim veoma značajno što igra na evrosceni.

Kecman je, u izjavi za Sportski žurnal, rekao da bi ovo takmičenje itekako trebalo da znači crno-belima:

– Posle sezone u kojoj posle dugo vremena nismo igrali nijedno evropsko takmičenje, vratili smo se na međunarodnu scenu, igramo FIBA Ligu šampiona, što je velika stvar za tim, klub, navijače, ali posebno za igrače da igraju protiv ovakvih rivala. Prvo je potrebno da vidimo snagu rivala u našoj grupi, pa potom i da li možemo da igramo na ovom nivou. Imamo mlad tim i svaki meč za nas je novo iskustvo i prilika da napredujemo. Ovde je mnogo timova visokog kvaliteta, veoma dobrih igrača. Mislim da će ovo takmičenje biti veoma zanimljivo.

Što se Partizana tiče…

Uigravamo se, rastemo zajedno kao tim, kako vreme bude odmicalo, igraćemo mnogo bolje, zakljućio je Kecman.

Podsetite se poteza zbog kog ima status legende među crno-belima:

(Youtube/Srđan Alapović)

 

0
0

3 Komentara

  1. Ja sam gledao svaku utakmicu ove sezone kk partizana alli jednostavno nedeluju kao ozbiljna ekipa .Protiv gotovo svakog rivala voditi u trecoj ili cak cetvrtoj cetvrtii sa po 10-15 koseva razlike i onda jedva izboriti produzetak ili dati kos u zadnjoj sekundi jako lose izgubljene lopte prosek 22 po utakmici kao da smo amaterska ekipa.Ono sto je najgore sto svi pricaju kada se uigramo bice to odlicna ekipa a meni se cini da sto vreme odmice oni su sve neuigraniji i sve gori u skoku,izgubljenim loptama uglavnom daju protivniku u ruke ili bacaju u aut jako to lose izgleda ali ipak se nadam da ce doci do nekog napretka u igri realno mi u prvenstvu jos nismo igrali sa ozbiljnim ekipama tek nas od buducnosti ocekuje neka ozbiljna ekipa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter