0
Evroliga

EVROLIGA: Jaka Blažič dalekometnom trojkom srušio Real, čestitao mu kapiten Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.16 u 23:28

U poslednjem meču večeri 3. kola Evrolige Baskonija je kao gost savladala Real Madrid 91:87.

Veliko iznenađenje. Baskonija je kao gost u Madridu savladala Real 91:87 i nanela mu prvi poraz u Evroligi. Junak utakmice bio je bivši košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič. Ali, idemo redom…

Gosti iz Baskije bili su daleko bolji rival. Već krajem prve četvrtine su imali prednost „plus 13“ – 32:19. Dominacija gostiju je trajala sve do sredine treće četvrtine kada je „kraljevski klub“ krenuo da stiže minus, pa čak i došao do vođstva početkom poslednjeg perioda 74:71. Odluka o pobedniku pala je u poslednjih deset sekundi utakmice, Baskonija je vodila 88:87 i imala je loptu, Blažič je šutirao trojku sa velike udaljenosti i pogodio za konačnih 91:87 i svoj 21. poen.

Slovenac je bio MVP utakmice sa 21 poenom, četiri skoka i dve asistencije. Posle meča bivšem košarkašu Crvene zvezde je čestitao kapiten crveno-belih Luka Mitrović. Pratio ga je Vojtman sa 18 poena i Šengelija sa 14. U Realu je najefikasniji bio Ajon sa 16 poena, Dončić je imao koš manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter